Facebook-actie: win een HTC One X!


(advertorial)

More You Trainingen gaat spetterend 2013 in!

Daarom verloten wij tot en met 11 januari 2013 een HTC One X t.w.v. € 550,- onder al onze Facebook-likers.
2013 staat voor de deur en de eerste wensen en goede voornemens komen voorbij. Bijna iedereen heeft ze, jij ook? En wat wens je dan? Een nieuwe baan, een goede gezondheid, een ander huis, een (betere) relatie, een betere balans tussen werk en thuis, rust of meer harmonie?

Hoeveel zin heeft het om te wensen en goede voornemens te hebben? Vaak verdwijnen ze binnen een paar maanden als sneeuw voor de zon. Toch blijkt dat we niet zonder wensen kunnen; ze geven ons richting, energie, zin en kracht en zijn daarmee een wezenlijk onderdeel van ons leven. En toch is het niet voor iedereen even gemakkelijk om ze uit te laten komen. Op de Mens-Wens Dag op 12 januari 2013 leggen we je uit waarom dat zo is én leren we je hoe je jouw wensen wel kunt laten uitkomen. We reiken inzichten, adviezen en technieken aan die je helpen om mooie voornemens om te zetten naar echte resultaten.
Er is bijvoorbeeld een belangrijk verschil tussen een wens die ontstaat vanuit een gevoel van tekort of vanuit heelheid. In het eerste geval is je wens een uiting van iets wat je nog mist in je leven. In het tweede geval is je wens een verlangen vanuit je ziel dat echt geleefd wil worden. In het laatste geval zeggen je wensen iets over alle potenties die jij nog in je hebt. En dan geldt: iedere geleefde wens, maakt jou meer mens.

We vinden het belangrijk dat veel mensen met hun echte wensen èn met ons kunnen kennismaken. Daarom bieden we de Mens-Wens Dag tegen een sterk gereduceerde prijs aan. Waar je normaal € 150,- voor betaalt een soortgelijke workshop, bieden wij je deze dag aan voor slechts € 55 ! Dit is inclusief koffie, thee en een lunch.
Om de start van More You Trainingen te vieren bieden we je ’s avonds ook nog een diner aan. En dat kost je helemaal niets extra! Een mooie gelegenheid voor een persoonlijke kennismaking met onze trainers Allies Swinnen, Dirk Dumon, Mayana en de personen achter More You Trainingen!

Ga naar onze site om je aan te melden voor de Mens-Wens Dag: www.moreyoutrainingen.nl en vergeet niet om mee te doen aan onze Like & Share & Win actie waarbij je kans maakt op een nieuwe HTC One X op Facebook http://www.facebook.com/moreyoutrainingen
“Dromen worden werkelijkheden voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven.” – Wilson

more you

‘Make more You out of You’ is het motto van More You Trainingen. Wij geloven dat verandering zonder innerlijke groei niet mogelijk is. Mensen zijn dynamisch, continu in beweging en aan het veranderen. Veranderingen kunnen vragen oproepen waar je niet direct een antwoord op hebt. Leer te luisteren naar je hart en naar je ziel; zij weten wat voor jou het beste is. Je kunt pas groeien als je -met bezieling en vanuit je hart- jouw kwaliteiten en talenten volledig kunt benutten.
Onze trainers Mayana, Allies Swinnen, Dirk Dumon en Lot Vekemans zijn stuk voor stuk gepassioneerd en ervaren en zij zullen je stimuleren en inspireren, zodat jij je eigen unieke kwaliteiten weer zult ontdekken.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *