Fertility Yoga verbetert je vruchtbaarheid

vruchtbaarheid

Natuurlijker zwanger? Voorbereiden op IVF?

Of je nu probeert om op natuurlijke wijze zwanger te worden of dat je je optimaal wil voorbereiden op een komende IVF-behandeling, de Fertility Workshop kan je daarbij helpen.

The Fertility Workshop
Fertiliteitsyoga & Traditional Chinese Medicine
met José De Groot en Martine Cornelissen

18 november 2016 14.30u – 17.30u Yoga Garden

De Fertility Workshop integreert Fertility Yoga met kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) om je te helpen op een bewuste manier je vruchtbaarheid te verbeteren.
De zeer ervaren therapeuten José de Groot en Martine Cornelissen hebben een speciale serie ontworpen van op Yin Yoga-gebaseerde poses, die Fertility Yoga combineert met de oude Chinese kennis over de behandeling van infertiliteit.
De workshop geeft je inzicht in de basisprincipes van TCG met betrekking tot vruchtbaarheid. Je leert hoe je deze concepten kan toepassen door middel van voeding en specifieke yogaposes, gecombineerd met bepaalde acupressuurpunten.
Ook leer je in deze workshop de energetica van de verschillende fasen van je menstruatiecyclus en nog belangrijker: welke houdingen geschikt zijn in welke fase wanneer je probeert om zwanger te worden.

Fertiliteitsyoga

In Fertiliteit Yoga doe je specifieke yogahoudingen die een positief effect hebben op het voortplantingsstelsel. Elke houding zal je helpen om je endocrien en reproductief systeem te voeden en versterken.  Deze houdingen richten zich op het verlagen van het stressniveau in je lijf, het openen van je bekken, het balanceren van je hormonen en het verhogen van de ovariele respons.

Datum: Vrijdag 18.11.2016
Tijd: 14.30 – 17.30
Prijs: 55 €
Locatie: Yoga Garden, Eerste Rozendwarsstraat 10, 1016 PC Amsterdam        
Taal: Nederlands / Engels
Inschrijven: yoga@ziyuanting.nl of via www.ziyuanting.nl

Meer?
Weer tijd voor Weerstand

 

 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *