Ga jij met Rio Rosa Mosqueta op reis naar Zuid-Amerika?

Rio Rosa

Of doe mee voor 1 van de 100 gratis producten van Rio Rosa Mosqueta!

Wel eens naar Zuid-Amerika op vakantie geweest? Reis mee en ontdek dit fantastische land van de Inca’s, waar de oorsprong van Rio Rosa Mosqueta ligt.

De twaalfdaagse reis voert je naar het prachtige Peru en vindt begin oktober plaats, een ervaring om nooit meer te vergeten! Wat kan je verwachten als de winnaar van de reis naar Zuid-Amerika voor 2 personen t.w.v. € 5.150?

Rio RosaRio Rosa

Highlights van Peru
Wat dacht je van een bezoek aan ‘de witte stad’ Arequipa met dat indrukwekkende landschap, en relaxen in de thermale baden van Chivay? Of het bewonderen van de opgravingen van Sacsayhuamán nadat je in Cuzco bent neergestreken, hét religieuze en spirituele centrum van het Inca-rijk, door de Spanjaarden in 1534 beschreven als de stad van goud en licht. En natuurlijk, je bezoekt Machu Picchu en de die-hards onder jullie worden na de beklimming van de Wayna Picchu beloond met een fabelachtig uitzicht!

Elke week kans maken op 1 van de 10 gratis producten?
Like de Facebook-pagina van Rio Rosa Mosqueta  en blijf op de hoogte.

Geheim uit de AndesRio Rosa
De 100% natuurlijke huidverzorgingslijn van Rio Rosa Mosqueta bevat de beste plantenextracten uit Zuid-Amerika en Europa die je huid jong en gezond houden. De Rosa Mosqueta roos is een krachtige bloem met rozenbottels die barstensvol essentiële vetzuren zitten en retinolzuur. De meest bijzondere eigenschap van de olie is dat het littekens, striae en andere huidonzuiverheden kan laten vervagen. Vandaar dat de olie ook wel het schoonheidsgeheim uit de Andes wordt genoemd.

Het kan zijn dat je tijdens de reis een van de ingrediënten tegenkomt. Wil jij heel graag deze unieke ervaring beleven? Doe nu mee!

Wat moet je doen?
Goed, wat je moet doen, is eigenlijk heel eenvoudig:

  1. Koop een Rio Rosa Mosqueta product naar keuze (mét korting!)
  2. Maak een foto van de kassabon met hierop je naam geschreven
  3. E-mail deze naar info@riorosa.nl

Deze actie loopt van 20 april t/m 30 juni 2016. Kijk voor meer info over het programma en de voorwaarden op www.riorosa.nl/wineenreis

Meer van RioRosa?
> Uitkomst testpanel Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger en Hot Cloth
> De heerlijke Body Butter zonder ‘nasties’ van Rio Rosa

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *