Uitkomst testpanel Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger en Hot Cloth

rio rosa

Enkele weken geleden hebben wij testers gezocht om de 100% natuurlijke gezichtsreiniger
van Rio Rosa Mosqueta samen met de Hot Cloth gratis uit te proberen. Uiteindelijk zijn er 100 testers gevonden. Bijna alle testers hebben na het gebruik van deze producten onze vragenlijst ingevuld. Benieuwd naar het resultaat?

Een ruime meerderheid, maar liefst 81%, van de gebruikers vindt het een pluspunt dat er geen parfum en etherische oliën worden gebruikt. Dat vinden wij uiteraard erg fijn om te horen, want dat is mede de kracht van deze 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten.
Ongeveer de helft van de gebruikers vindt de geur prettig en zelfs 1/3 vindt de geur heel prettig. De Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger heeft bovendien een goede prijs/kwaliteit verhouding. En het design van verpakking wordt als aantrekkelijk ervaren door driekwart van ons testpanel.

Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger scoort gemiddeld een 8!rio rosa
Op de vraag of de Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger doet wat het beloofd antwoordden onze testers met de volgende cijfers:

Werking van de Rio Rosa Gezichtsreiniger
Maar liefst een 8 heeft de gezichtsreiniger gemiddeld als cijfer gekregen.

Maakt Rio Rosa Gezichtsreiniger uw gezicht schoon / verwijdert vuil?
93% gaf aan dat de Gezichtsreiniger het gezicht goed schoon maakt en vuil verwijdert.

Lost Rio Rosa Gezichtsreiniger uw make-up op?
Ja het lost zeker make-up op en is daarnaast ook nog eens zacht voor de huid vinden onze testers. Echt een gezichtsreiniger die lief is voor je huid.

Zorgt Rio Rosa Gezichtsreiniger voor voeding van uw huid?
Zeker 90% gaf aan dat de Gezichtsreiniger het gezicht voedt en beoordeelde dat met een 7 of hoger. En we zijn trots op de cijfers 10 die we meerdere keren scoorden op dit onderdeel!

Ook wordt de combinatie van de gezichtsreiniger met de Hot Cloth als prettig en zeer prettig ervaren, door maar liefst 95%! En ruim 88% heeft de intentie om de gezichtsreiniger aan te schaffen. Meer dan de helft van de testers zou de Rio Rosa Mosqueta Gezichtsreiniger ook aanbevelen aan anderen. Daar worden wij natuurlijk weer erg blij van!

Enkele enthousiaste reacties van de onze testers:TS Rio Rosa

“Fijne textuur, geen overheersende geur, ik ervaar een schoon en zacht gezicht.”

“Ik vind het erg fijn dat het zo goed als geurloos is. Ook levert het geen trekkerige huid op na gebruik wat ik vaak wel heb met andere producten”

“Resultaat is al na 1 week te zien, mijn huid is schoner en zachter!”

“Op natuurlijke basis, houdt mijn huid gezond, geen parfum is pluspunt”

“Mijn huid is minder trekkerig en het werd goed schoon en lekker zacht. Ik ben er echt tevreden over en ga het vaker kopen!”

Wil je de gezichtsreiniger zelf proberen? Like dan onze Facebookpagina en ontvang een gratis sample*. Of koop in de gezondheidswinkel bij jou in de buurt of online voor slechts € 9,95.

* Zo lang de voorraad strekt.

Meer natuurlijke verzorging?
Nieuw, handcreme van Rio Rosa Mosqueta
Nourishing Skin Cream van Himalaya Herbals

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *