Gebruik het water in je huis om energie te besparen!

Water is de drager van warmte en energie!

Er is heel wat te doen over energie besparing. Op een duurzame manier omgaan met je energieverbruik kan op vele manieren. Maar dat in de basis alles met water begint, is eigenlijk nog niet zo bekend als het gaat om duurzaamheid.

Alles om ons heen bestaat op moleculair niveau eigenlijk uit water. We zijn er afhankelijk van. Maar we kunnen de bijzondere eigenschappen van water ook tot ons voordeel wenden. De structuur van het water bepaalt namelijk de mate waarin het haar functie kan uitoefenen. Eén van die functies is warmte geleiding.

Structuur water bepaalt
De laatste jaren is steeds duidelijker naar voren gekomen dat het niet zo zeer de chemische samenstelling is die de eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur! Om de structuur van het water te veranderen in haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wilt gebruiken, kun je het water herstructureren oftewel vitaliseren.

Door het water in bijvoorbeeld een gesloten verwarmingscircuit te vitaliseren, treden er gunstige effecten op: In het verwarmingscircuit van het Biophore gebouw van de afdeling Ecologie & Evolutie van de Universiteit van Lausanne is vitalisatie technologie inmiddels toegepast. 2 weken na installatie van de vitalisatie technologie was het water weer helemaal schoon en helder, de in de leidingen aanwezige kalkaanslag was verwijderd en wordt nu voorkomen. Ook vindt er geen verzilting of opeenhoping van modder, coatings en dergelijke meer plaats.

Kostenbesparing
Dit heeft als resultaat dat niet alleen de stook- als onderhoudskosten sterk verminderd worden, maar ook de levensduur van de leidingen en andere apparaten waar het water komt word hierdoor verlengd.

Voor en na EWO HBFlood Insurance

Het mooie van technologie is dat er geen onderhoud nodig is. Je veranderd gewoon in de basis hét element in je huis die de drager is van warmte en energie: Water!

Installatie vindt plaats op de inkomende of terugkerende stroom van het circuit. Vitalisatie vind plaats volgens de EWO methode, door 3-voudige herstructurering, volledig volgens de natuurkundige principes; werveling, informatie overdracht en magnetisme. Geen ingewikkeld systeem, eenvoudig te installeren.
• Materialen voor 100% vervaardigd in Oostenrijk volgens TÜV/SVGW normen.
• 2 jaar technische- en 6 maanden niet-goed-geld-terug garantie.
• Onderhoud: Geen.
• Prijs: ½ inch EUR 234 1 inch EUR 348

Logo Watersolutions

Water Solutions
E: info@water-solutions.nl
T: 071-3628028

Lees ook:
>  Wat is Water?
>  Water als inspiratiebron

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *