Eco Candle Co geurkaarsen, voor de juiste (geurige) sfeer

Ambachtelijke productie, van natuurlijke sojawas

Eco Candle Co is een ambachtelijk bedrijf uit Amerika, waar de geurkaarsen met de hand worden gegoten en gemaakt zijn van was van sojabonen. Deze sojawas is de basis voor een hele home fragrance-lijn waar elke van de 68 verschillende geuren een unieke indruk maakt.

De verschillende typen geurkaarsen zijn prachtig om te zien, maar de beleving wordt nog beter zodra u de kaarsen aansteekt. De kaarsen zorgen voor een schone verbranding omdat er in tegenstelling tot andere kaarsen geen lood of zink in de lont verwerkt zit. Er komen hierdoor geen giftige stoffen vrij. En daardoor walmen de geurkaarsen niet na het uitblazen, dus uw plafond heeft geen roetaanslag zoals dat bij reguliere kaarsen wel het geval is. Daarnaast branden de kaarsen tot 50% langer dan op paraffine gebaseerde kaarsen. Verder is de geur, in tegenstelling tot bij de synthetische varianten, niet vluchtig omdat deze uit natuurlijke geurstoffen wordt gehaald.

geurkaarsen geurkaarsen

Natuurlijk puur
Eco Candle co producten worden uitsluitend gemaakt van niet-genetisch gemanipuleerde soja. De natuurlijke oorsprong van de geuren zorgt voor een re-stimulatie in de hersenen en een werkelijke geursensatie zoals deze ooit ervaren is. Zo ruikt bijvoorbeeld de geur Clean Sheet Day ook echt ouderwets naar de schoon gewassen lakens van vroeger.

In Europa wordt Eco Candle Co geleverd door:
Eco-Shopper.nl

geurkaarsen geurkaarsen

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *