Gezonde benen door basische power

Langdurig zitten achter je bureau of juist lang staan; het zorgt ervoor dat de benen ’s avonds zwaar aanvoelen, gezwollen zijn of dat er spataderen ontstaan.

Niemand wil dit. Basische kousen van P. Jentschura helpen! Lees hier hoe.

Positieve ervaringen

De basische kousen ontzuren bij elke beweging. Ze zijn verkrijgbaar in een sjiek nieuw jasje, dat ook ecologisch waardevol is. Anne Julia Hagen was internationaal mannequin en Miss Germany 2010 en vertelt over de kousen. “In mijn werk ben ik vaak onderweg. Na een lange vlucht zijn ze ideaal om het vocht uit de benen af te drijven en je daarna weer vederlicht te voelen.” Het resultaat is zichtbaar: haar benen zijn perfect, ondanks het lange reizen en het vaak lange tijd model moeten staan.

 

Feelgoodfactor

Veel zitten of veel staan; beide zaken zorgen voor pijnlijke benen. ’s Avonds leggen we ze misschien instinctief hoger – en dat verzacht de klachten. De oorzaak wordt niet weggenomen: een verzuring als gevolg van een gebrek aan beweging. De basische kousen bieden hulp. “In combinatie met een basisch mineraal lichaamsverzorgingszout verzorgen en regenereren ze intensief en ontzuren ze op celniveau. Zo zorgen ze voor elasticiteit, jeugdige fitheid en gaan het ontstaan van spataderen tegen”, verklaart de gezondheidsauteur en oprichter van onze firma dr. h.c. Peter Jentschura. Daardoor zorgen de kousen als extra feelgoodfactor tijdens rustperiodes – overdag of ’s nachts – voor mooie benen.

Hoe werkt het?

De toepassing is eenvoudig: los iets basisch-mineraal lichaamsverzorgingszout in water op. De dunne katoenen binnenkousen worden daarin gedompeld en uitgewrongen. Zachte buitenkousen zorgen voor een optimaal draagcomfort. “Ik klap de buitenkousen meestal een keer naar binnen, zodat ze dan beter blijven zitten”, adviseert Anne Julia Hagen. Hagen: ”Ook na het sporten worden vermoeide benen na het gebruik van de basische kousen weer fris, omdat ze de regeneratie van de spieren ondersteunen.” De ideale aanvulling op de basische kousen zijn de basische beenwarmers, die al tijdens het sporten kunnen worden gebruikt. De onopvallende, nauw aansluitende beenwarmers gaan volgens hetzelfde principe belastingsverzuring tegen en ondersteunen zo de gezondheid van gewrichten, pezen en banden.

www.p-jentschura.com


Meer:

De gezondheidstrends van 2018
Maak kans op een exclusieve health & beauty set van P.Jentschura (Win)

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *