Healing Garden Festival (Win)

healing garden

3e editie, 19-21 juni te Zeewolde

Met je blote voeten in het gras ontspannen tijdens een yoga,- of tai chi sessie, kennismaken met een klankschaalmassage of quantum touch in de open lucht, even zwemmen, na afloop genieten van een heerlijk biologisch wijntje en daarna nog dansen op cosmic beats terwijl de zon langzaam ondergaat…

Het kan allemaal op Healing Garden – Solstitium Aestivum. Ook voor kinderen is er genoeg te doen – van babymassage tot kinderyoga,- en meditatielessen en hutten bouwen – en zelfs de hond mag mee!

Healing Garden
Healing Garden wil bezoekers op een ontspannen en toegankelijke manier kennis laten maken met duurzame alternatieven op het gebied van mind, body en spirit. Dus met de lekkerste, eerlijkste, biologische hapjes en drankjes en natuurlijke verzorgingsproducten. Met inspirerende lezingen en workshops, een duurzame markt en een ruilbibliotheek speciaal gericht op wie groen wil leven en bewuste keuzes wil maken.

Gedeelte 1.2.4

Derde Editie
Na een winterslaap van 5 jaar zal het festival het weekend van 19-21 juni 2015 voor de derde keer neerstrijken op het Erkemederstrand onder Zeewolde en deze prachtige locatie wederom omtoveren in een tuin vol verrassingen.Tijdens deze derde editie staat de viering van de Zonnewende centraal. Speciaal voor deze gebeurtenis zal de Hemispheres Trance Orchestra onder leiding van Atmani Blok (bekend van o.a. het OPEN UP festival) een muziekstuk componeren dat op zondagmiddag voorafgaand aan de zonnestilstand ten gehore gebracht zal worden.

Line-up
Met o.a. DJ Kareem Raihani, Isis, Frans Iradi Holger Hecler (Berlin) en Tommy, Yogatempel, Speakerslounge, Wellnessarea, Workshops – van zelf natuurlijke cosmetica en waterkefir en kombucha maken tot verbindende communicatie en tantric dance – Medtiaties, Death-Café, Kids Area en verantwoorde markt.

Kaartjes
Weekend passe-partouts € 90 / € 35 kind t/m 16 jaar
Dagkaarten € 35 / € 15 kind t/m 16 jaar
Verkrijgbaar via www.healinggarden.nl

Meer weten?
Kijk op www.healinggarden.nl

Mail & Win Update
Wij mogen 5 x 2 tickets verloten onder onze lezers, dus e-mail je gegevens via onderstaand  formulier en maak kans om naar het Healing Garden Festival te gaan!

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *