Hoe gezond ben ik?

gezond

Total Bodyscan van Prescan® biedt inzicht.

Als je ouder wordt, realiseer je je dat gezondheidsrisico’s toenemen. Ook als er geen gezondheidsklachten zijn, kunnen er sluipmoordenaars in het lichaam aanwezig zijn. Daarnaast kan leefstijl risico’s met zich meebrengen of zijn er familieleden die met iets ernstigs te maken hebben gehad. Prescan® verricht daarom uitgebreid preventief medische onderzoeken zónder dat een verwijzing nodig is van een huisarts.

Heft in eigen hand
Door een uitgebreid preventief medisch onderzoek neem je het heft in eigen handen. De Total Bodyscan van Prescan® geeft namelijk inzicht in wat er zich in het lichaam afspeelt. En daarmee kan eventueel erger worden voorkomen.

Hoe eerder ontdekt, hoe groter de kans op genezing
Prescan werkt met hooggekwalificeerde artsen en heeft klinieken in Nederland (Baarn), net over de grens in Duitsland, Engeland en Oostenrijk. gezondHier zijn afdelingen opgezet voor preventie en vroegdiagnostiek. “Steeds meer mensen komen bij ons. Niet omdat ze ziek zijn, maar juist om te weten hoe gezond ze zijn”, legt Dr. Gunther Klass, Radioloog en Chefarts van Prescan uit. “In de meeste gevallen gaan onze gasten met een gerust gevoel weer naar huis. Als er echter wel een aandoening wordt ontdekt, dan is de kans op genezing of stabilisatie van de ziekte groot. Wanneer de aandoening in een vroeg stadium wordt vastgesteld, is behandeling vaak nog goed mogelijk. Bij veel mensen wordt een aandoening pas ontdekt als er al langere tijd klachten zijn. Preventief onderzoek stelt mensen in de gelegenheid om er op tijd bij te zijn.”

Het onderzoek
De Total Body Scan van Prescan bestaat naast de MRI-scans ook uit een cardiologisch onderzoek . Aan de hand van leeftijd, risico- en erfelijkheidsfactoren wordt het exacte onderzoeksprogramma bepaald. Alle resultaten worden beoordeeld door een team van meerdere specialisten, waaronder radiologen, cardiologen, dermatologen, internisten en urologen. Het onderzoek neemt een dagdeel in beslag, waarbij de uitslag direct na het onderzoek wordt gegeven.

Duidelijkheid
Niet alleen bekende Nederlanders als Willeke van Ammelrooy en Henny Huisman hebben hun leven aan Prescan® te danken. Inmiddels wisten velen de weg naar Prescan® te vinden. De kosten zijn de afgelopen jaren hierdoor ook flink gedaald. Iemand die één keer per drie jaar een Total Bodyscan doet, betaalt nog geen 350 euro per jaar. Zelfstandig ondernemer Nelleke Albers was ook op zoek naar duidelijkheid. Zij liet zich preventief medisch onderzoeken bij Prescan zonder directe medische aanleiding. “Ik ging alleen uit voorzorg, kanker ontdek je vaak pas als het al te laat is”, aldus Nelleke. Na de zorgvuldige analyse van de onderzoeksresultaten werd een niertumor ter grootte van een pingpongbal geconstateerd. “Uiteraard was dit totaal onverwacht, maar dankzij deze vroege diagnose heb ik mijn toekomst gehouden. De tumor zat netjes ingekapseld. Doordat de tumor in een vroegtijdig stadium werd ontdekt, was ik in topconditie voor de operatie en ben ik heel snel daarna hersteld.”

gezond

Begeleiding
Als hart- en vaatziekte, kanker of een andere ernstige aandoening wordt ontdekt, dan sta je er bij Prescan niet alleen voor. Zo vertelt presentator Henny Huisman: “Natuurlijk schrok ik erg nadat Prescan een niertumor bij mij ontdekte. Maar je wordt direct voortreffelijk verder geholpen en begeleid. Binnen enkele weken na de diagnose was de kwaadaardige tumor operatief verwijderd. Er is me een hoop ellende bespaard gebleven.”

Kwaliteit
De cliënten waarderen Prescan® met maar liefst een 9,2. Een dergelijke hoge cliënttevredenheid is uitzonderlijk hoog in de medische sector. Dr. Guenter Klass daarover: “We investeren continu in onze kwaliteit. We zijn inmiddels gecertificeerd en in het bezit van het Keurmerk van de Zelfstandige Klinieken Nederland. Onze cliënten behandelen wij als gasten. ”

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *