Introductiecursus meditatie Amsterdam

Ervaar persoonlijk wat de staat van meditatie is.

We willen allemaal gelukkig zijn. Maar vaak hebben we het zo druk met alles wat er in het leven op ons afkomt, dat we geen idee hebben waar we dat geluk moeten zoeken. Wanneer we onszelf door meditatie toestaan tot rust te komen, ontdekken we, achter het tumult van gedachten en emoties, een natuur die als de hemel is. Door de wijsheid van meditatie kunnen we voldoening vinden en vrede ervaren. Het biedt een krachtige ondersteuning in het alledaagse moderne leven.

Rigpa

Rigpa Amsterdam organiseert een introductiecursus. Met de cursus ‘Wat Meditatie Echt is’ (www.whatmeditationreallyis.com), ervaar je wat de staat van meditatie werkelijk is. Onder begeleiding van ervaren instructeurs, en met de inspiratie van het onderricht van Sogyal Rinpoche, leer hoe je meditatie direct toepast in je leven. Het programma wordt aangeboden in de Rigpacentra van Amsterdam en Groningen (zie www.rigpa.nl) gedurende 10 avonden (van 19.30 tot 21.45 uur), startend op respectievelijk 5 en 29 oktober aanstaande. De kosten bedragen Euro 150,- voor de hele cursus.

Meedoen
Aanmelden kan eenvoudig via www.rigpa.nl/nl/programma/aanmelden.

Eerst kennismaken met Rigpa? Dat kan op de Open Middag op 22 september op het centrum in Amsterdam. Tijdens de middag (van 14.00 uur tot 16.30 uur) wordt een proefles meditatie gegeven en zijn ervaren instructeurs aanwezig om je vragen te beantwoorden. Je bent van harte welkom!

Rigpa Amsterdam

Rigpa
Over Rigpa en Sogyal Rinpoche 
Sogyal Rinpoche is een van de meest bekende Tibetaanse boeddhistische leraren van dit moment. Zijn baanbrekende boek ‘Het Tibetaanse boek van Leven en Sterven’ maakte hem wereldberoemd. Hij is spiritueel leider van Rigpa, de organisatie waarmee hij het onderricht van de Boeddha in het Westen voor een breed publiek toegankelijk maakt. Rigpa Nederland is één van de grootste Tibetaans boeddhistische organisaties in het land. Op internationaal niveau zijn er inmiddels 43 Rigpa centra.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *