Kom genieten op het Lifetime Festival!

lifetime festival

Het leukste ‘toetje’ van de zomer

Van 28 tot en met 30 augustus vindt op het terrein van Instituut Mirre voor de eerste keer het Lifetime Festival plaats. Drie dagen lang genieten in een omgeving die uitnodigt tot diepgang, bezinning, verbinding en…. Plezier!

lifetime festivalHet leven in al haar schoonheid en kwetsbaarheid omarmen en jouw levensenergie volop en krachtig laten stromen. Dat is de boodschap die we met dit festival willen uitdragen.
En dus hebben we een sprankelend en gevarieerd programma samengesteld waarin alle facetten van het leven aan bod komen. Zo kun je kennis maken met de invloed van het geboorteproces op jouw leven tijdens de workshop ‘Stralend de wereld in’ of ontdek je weer het pure kind in jezelf door je te laten verwonderen bij de workshop ‘Innerlijk kind’.
Maar kun je je ook verdiepen in ‘Afscheidsrituelen’ die je helpen verlies, in wat voor vorm dan ook, te verwerken en de weg naar blijdschap terug te vinden.

lifetime festival

Natuurlijk zijn er, zoals altijd bij belangrijke evenementen van ons instituut, een aantal authentieke sjamanen (Nopaltzin, Orna Ralston, Elliott Rivera) die je vanuit hun specifieke traditie met behulp van krachtige rituelen en healing kunnen begeleiden naar jouw unieke kern.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over onderwerpen als het Enneagram – Willem Jan van de Wetering, Numerologie op haar best Gerrit Jansen, Dansdialoog – Wilma Lubberman of Mindfulness & Boksen – Merel van der Kloor en Ton Meijboom.

lifetime festivalTussen alle workshops door kun je genieten van de prachtige omgeving, een ander ontmoeten bij het kampvuur, zalig eten gemaakt door een kok die zijn passie leeft of even lekker (trance)dansen bij DJ Jacco.

Dus: kom ontdekken, kom spelen (kinderen van harte welkom uiteraard, die kunnen spelen als geen ander!), kom tot rust of kom juist in actie. Doen wat bij jou past, wat jouw passie is. Onbevangen, vrij en stralend. Daar worden we allemaal (weer) blij van!

Voor meer informatie zoals het programma, de diverse trainers en praktische zaken verwijzen we je graag naar de website van het Lifetime Festival.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *