Laatste kaartjes Healing Garden met korting!

Vrijdag 26 t/m zondag 28 juli 2019 strijkt de karavaan van Healing Garden voor de zevende keer neer op het Erkemerderstrand te Zeewolde. Healing Garden is een no-nonsense familiefestival dat bezoekers van 0-99 jaar wil verrassen met duurzame en verantwoorde alternatieven die passen binnen een bewuste en spirituele lifestyle.

 Festivalbezoekers kunnen zich drie dagen lang onderdompelen in een gevarieerd programma vol inspirerende workshops en lezingen die concrete handvatten en tools geven om mee naar huis te nemen. Met meditatie, mindfullness en yoga door onder anderen yogi Afke Reijenga, ademcoach Tamara Groen en psycholoog Anoek Drieman.

Ho’oponopono meditatie

Een betere wereld begint bij jezelf. Maar soms heb je het gevoel dat je jezelf in de weg zit. Je stuit op een innerlijke weerstand, angst of blokkade die je in de weg staan om te kunnen zijn wie je wilt zijn en te kunnen doen wat je eigenlijk het liefst zou willen doen.

Ho’oponopono is een liefdevolle manier om jezelf te bevrijden van alles wat je in de weg staat.

Ho’oponopono is een uit Hawaï afkomstige helingsmethode waarmee je in het onderbewuste opgeslagen belemmerende overtuigingen over jezelf, over anderen of over de wereld kunt helen. Je kunt jezelf daarmee bevrijden van belemmerende automatische gedachten-, gedrags- en gevoelspatronen die tussen jou en je vrije, authentieke zelf in staan. Op Healing Garden kun je zelf de helende kracht van Ho’oponopono ervaren.

HEALING GARDEN

De laatste tickets zijn nu verkrijgbaar op www.healinggarden.nl en speciaal voor lezers van De Betere Wereld met 10 % korting!

Vul bij het bestellen deze code in: DE_BETERE_WERELD en je krijgt 10% korting op je kaartjes

26 t/m 28 juli 2019 | Erkemederstrand, Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland)

Festival tijden: Vrijdag: 11:00-1:00 | Zaterdag 11:00 – 1:00 | Zondag 11:00-19:00

Lees ook:

Verdieping én vertier voor de hele familie tijdens Healing Garden festival

Verantwoord je vakantie door, hoe doe je dat?

FESTIVALTIP 2019: HAPPY SPIRIT DAYS

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *