FESTIVALTIP 2019: HAPPY SPIRIT DAYS

Het charmante festival met sprekers van formaat

Happy Spirit Days, dat klinkt als een vrolijk en fijn festival. En dat is het ook. Drie dagen in juni volop genieten voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de wereld van yoga, filosofie, bewustzijn, mindfulness en meditatie. Waarbij natuurlijk ook volop ruimte is voor healthy food, muziekoptredens en allerlei verrassingen. Wij van de Betere Wereld waren er de eerste twee edities bij en kunnen niet wachten tot nummer drie begint. We zijn namelijk groot fan van evenementen die zich op dezelfde thema’s richten als wij: gezondheid en happiness. Dat, en nog veel meer is Happy Spirit Days. Daarom is dit bijzondere anders-dan-anders evenement onze festivaltip voor 2019.

 

Inspiratie voor hart en hoofd

Happy Spirit Days is heerlijk kleinschalig en op het programma staan grote namen als filosofe Stine Jensen, schrijver Tijn Touber en vele anderen. Kom op adem met Tom van Huijstee, beleef yoga in concert met Jan Kuiper of laat Jacqueline Voskuil je dromen verklaren. Ook neemt voedingscoach Jesse van der Velde je mee in de wereld van healthy life en kun je yoga beoefenen met live drums, harp of dj. Kortom: alle ingrediënten voor een dag in balans zijn aanwezig. Of je nu dagelijks mediteert of nog nooit op een yogamat hebt gezeten, hier vindt iedereen inspiratie voor hart en hoofd met beide benen in het boerderijgras.

Van alles te beleven

Op de Happy Spirit Days maak je van alles mee. Er staat ontzettend veel op het programma en ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein een hoop te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites, zoals de inmiddels beroemde Happy Belly Burger van de vegan Happy Belly foodtruck, en geven experts inzicht in leven en toekomst. Op de Happy Bazaar vind je een heuse mini-parfumfabriek, verrassende kunstobjecten en de nieuwste yoga-outfits – om maar wat te noemen. Allemaal belevingen die nog mooier worden door de charme van de landelijke omgeving.

Sfeervolle boerderij

De intieme setting van dit mooie festival is een authentieke en sfeervolle boerderij met verschillende binnen- en buitenlocaties in het midden van het land. Wij zouden zeggen: neem een kijkje op www.happyspiritdays.nl en zet ‘min je agenda. Dit jaar valt het festival in het weekend van 21, 22 en 23 juni. Happy Spirit Days is goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Parkeren op het tegenoverliggende terrein is gratis.

Kom je ook?

Elk Happy Spirit Days-ticket is inclusief drie workshops naar keuze, Early Birds zijn verkrijgbaar t/m 1 mei voor de eerste 100 gegadigden. Zie voor info en tickets www.happyspiritdays.nl.

Lees ook:

> 5 praktische tips voor jouw yogavakantie

> WIN een HORMOON YOGA workshop met Lizzy Wakefield

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.