Het Lichthuis, een oase van rust aan zee

lichthuis

Als je Zandvoort binnen komt rijden, dan zie je langs de kant van de weg al de mooie lichtbak met een uitnodigend logo; “Het Lichthuis aan Zee”. En als je dan arriveert op de Emmaweg 22 in Zandvoort, dan gebeurt er iets met je. Je voelt de kracht en de geaardheid van deze bijzondere plek direct in al je poriën. Een voormalige kerk en pastoriewoning die nu getransformeerd zijn tot ‘Het Lichthuis’, een oase van rust aan zee.

Je wordt ontvangen door de meest warme en hartelijke gastvrouw en gastheer ooit, tevens de oprichters van deze unieke plek, Batul Loomans en Renske Hofman. En je waant je door de inrichting en alle mooie details in Bali of in ieder geval in een paradijs. En dat op slechts vijf minuten van het strand, een prachtig natuurgebied en het station met treinen richting Haarlem en Amsterdam.

Het Lichthuis is de plek waar mensen diep kunnen ontspannen en opladen Een bron van stilte, waar je kracht, moed en inspiratie vindt. Om je leven over een andere boeg te gooien, of gewoon om tot jezelf te komen. Gasten van “Het Lichthuis” kunnen hun verblijf verdiepen met verschillende verrijkende sessies. Deze lopen uiteen van sessies in yoga, meditatie, healing,
massages en natuurwandelingen met een coach. Om “Het Lichthuis” ligt een prachtige rustgevende tuin, met volop zon. Hier zijn verschillende hoekjes gecreëerd waar je even kunt zitten en genieten. En om je gevoel van ontspanning te verlengen of om te ontstressen, kun je genieten van een complimentary Tranquini Positively Relaxed, de 100% natuurlijke functionele frisdrank die gevoelens van angst en stress vermindert www.tranquini.com.

lichthuis

Topontwerper Osiris Hertman zorgde voor de interieurindeling en uitstraling. Hij maakte van de kerk en aanbouw prachtige sfeervolle minisuites. Door het gebruik van pure materialen zoals marmers uit Indonesia ambachtelijk verwerkt staal en bamboe maakte hij stoere en zeer sfeervolle appartementen waar je tot rust komt. Batul en Renske ontmoetten elkaar in het vliegtuig van Bali naar Amsterdam. Het was liefde op het eerste gezicht. Ze liepen alleen het vliegtuig in, en hand in hand het vliegtuig weer uit. Twee jaar later werd hun zoon Tommy Lucky geboren, en nog een jaar later sloten ze Sammy Ocean in hun armen. Uit het verlangen om hun liefde voor bewustzijn, gezondheid en meditatie te delen, ontstond “Het Lichthuis”.

Wil jij ook meer licht in jouw leven? Ga dan eens op bezoek bij “Het Lichthuis”.

Relax. Be Positive. Good.

Lees ook:
De kracht van focus

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *