Liefde is 100% natuurlijk

‘Geur en liefde zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden’

Amsterdam- 13 februari 2013- Wetenschappers roepen het al jaren; geur kan de liefde aan wakkeren! Aantrekkingskracht wordt weliswaar in de basis veroorzaakt door de neurotransmitters en hormonen in het lichaam, maar daarbij is onze neus ook een effectief hulpmiddel bij het vinden van de juiste partner. Vooral vrouwen hebben een scherp reukorgaan wanneer het op de keuze van een man aankomt. Grote kans dus dat jij je Valentijn mede aanbidt omdat hij of zij lekker ruikt. De mix van lichaamseigen geur en hedendaagse verzorgingsproducten maakt jouw geliefde uniek en extra onweerstaanbaar. Deze Valentijn presenteren wij daarom een reeks producten die het vuur in je relatie in stand houdt of de deur openzet voor nieuwe liefde!

Liefde is; 100% natuurlijk
Pure liefde is transparant, eerlijk en oprecht. Puravita vertaalt die waarden naar een reeks 100% natuurlijke verzorgingsproducten waarmee je de perfecte basis legt voor een schoon en puur gevoel. De kalmerende oliën en plantextracten in combinatie met natuurlijke werkstoffen brengen de huid in balans en stimuleren de zintuigen. Heerlijke cadeaus om je geliefde mee te verzorgen en verrassen .

FOTO

De Puravita lijn in zijn geheel met Valentijn toppers: Hydro Flower Hand Cream (€ 7,07), de Hydro Flower Shower Gel (€ 8,08) en Hydro Flower Body Milk (13,17). Verkrijgbaar bij de Tuinen en de betere drogist.

Over de Remark Groep:
De Remark Groep BV in Rogat is een onderneming die zich richt op de productie, verkoop en distributie van diverse innovatieve cosmeticaproducten in zowel Nederland als daarbuiten. De Remark Groep heeft een groot portfolio met daarin merken als Therme® Skincare, VOGUE Exclusive, VOGUE Women, VOGUE Girl, Jordan, Bio-Oil, Dr. E.J. Swaab, Nestosyl, Glycerona, De Vergulde Hand en vele andere merken.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *