Lightwave: therapeuten en trainers


‘Een Golf van Licht brengen in deze druk veranderende wereld’

Thea en Dominicus verzorgen transformatiereizen naar Hawaii, levensveranderende workshops in Nederland en België en vanaf 2012 verzorgen zij de Spirituele Training tot Essentie Therapeut. Hier draait het vooral om jouw eigen innerlijke kwaliteiten in te zetten, zonder je af te laten leiden door oude conditioneringen.

lightwave

Wie zijn Thea en Dominicus?

Thea Boven is een altijd blij en stralende vrouw die al meer dan 30 jaar als natuurgeneeskundig therapeut werkt waarbij ze zich steeds meer richt op het energetische. Veel klanten weten haar te vinden in de praktijk van Lightwave in Groningen.
Thea is tevens kunstenaar, haar prachtige mandala’s zijn op veel plaatsen in binnen- en buitenland te bezichtigen geweest. Ook is zij de auteur van het goed verkochte boek ‘De consequentie van liefde’ dat twee jaar geleden uit gekomen is.
Thea heeft ongeveer 8 jaar geleden een grote stap gemaakt. Ze stapte uit een relatie van 30 jaar lang waar ze niet meer gelukkig was. Ze had één doel, haar leven leiden op Hawaii.
Zij kende dit land al van een seminar aldaar en ze voelde dat dit haar thuisland was.
Totaal heeft ze twee jaar gewoond in de Amerika, totdat ze het land werd uitgezet.
Daar waar ze op Hawaii ooit zelf om gevraagd had kwam uit. Thea had 7 jaar geleden op Hawaii aan het universum de voor haar perfecte partner gevraagd, waarmee ze samen mee zou gaan werken om de wereld naar een hoger level te brengen. Ze schreef het in haar dagboek. Ze had het in detail omschreven. En já, het universum geeft wat je vraagt, zeker als het om een hoger doel gaat.
Met veel pijn en verdriet moest ze het land verlaten, ze kwam weer in Nederland. En na het verwerken van het loslaten van Hawaii kwam ze dertien maanden na haar wens te hebben neergezet haar ideale partner tegen.

Dominicus Hettinga heeft meer dan 30 jaar bij Philips gewerkt, totdat hij ziek werd en er voor gekozen heeft om ontslag te nemen, waarmee hij zichzelf heelde. Hij is een laatbloeier maar onvermoeid en superenthousiast in het absorberen van nieuwe en vooral oude wijsheden.
Dominicus heeft zich vanaf zijn ontslag in vier jaar laten opleiden tot Spiritueel Therapeut, waarna hij zijn eigen pad is gaan bewandelen. In het laatste jaar van de opleiding reed hij voor de zoveelste keer naar Amsterdam. Meer dan twee uur prevelde hij de mantra uit ‘ik inspireer grote groepen mensen in wie ze werkelijk zijn’ , hij heeft het wel duizenden keer opgezegd. Aankomend bij de school vroeg de directrice: ‘Dominicus, zou je volgend jaar voor het eerste en het tweede jaar de lessen willen verzorgen’? Wow, wat een erkenning dacht hij, maar toen hij hoorde dat hij een contract moest tekenen, waarin hij beloofde zelf geen andere activiteiten te mogen ontplooien was zijn keuze eenvoudig, hij weigerde zijn bevochten vrijheid op te geven en zei ‘Nee!’
Een paar jaar hiervoor was hij bij een vriendin die hem geholpen heeft met zijn transformatieproces. Zij adviseerde hem om een naar twee therapeuten te gaan in het oosten van het land. Zo hongerig naar de nieuwe wereld maakte hij een afspraak en was verrast met de sessie van de liefdevolle therapeuten. Toen hij later thuis was zei Dominicus tegen zijn vriendin: ‘Zo liefdevol wil ik samen met een partner de wereld veranderen’, en hij schreef zijn wens in zijn agenda. Precies 13 maanden later na zijn uitdrukkelijke wens kwam Thea op zijn pad.

En vanaf dat allereerste moment zijn Thea en Dominicus een heerlijk onafscheidelijk stel dat volop geniet van het leven en de vrijheid die het leven biedt. Het leven is dat waar je voor kiest. Kies je voor je eigen geluk, dan zul je stralen. Kies je ervoor dat een ander jou gelukkig moet maken, dan blijf je altijd afhankelijk van een ander en ben je niet vrij.
Al vanaf het eerste uur dat Thea en Dominicus elkaar ontmoeten, hebben ze het steeds over het mooier maken van de wereld, al vanaf het allereerste moment dat zij elkaar ontmoeten was Lightwave een feit.
Deze naam hebben ze zichzelf gegeven, het is een naam die weerspiegelt waar ze voor staan; ‘een Golf van Licht brengen in deze druk veranderende wereld’. Wij zijn samen met vele anderen de voortrekkers voor een grote bange massa die er nog niet in gelooft dat de wereld beter te maken is.

Als therapeuten werken zij individueel en samen.
Dat mensen over hun spreken is volgens hun de beste reclame. Cliënten uit binnen- en buitenland weten hun te vinden. Beiden houden ze van een liefdevolle maar krachtdadige aanpak. Ze zijn er beiden van overtuigd dat ziekenhuizen voor een groot deel overbodig zijn en geloven in de kracht van het goddelijke in de mens. Iedereen is een bijzonder individu en als je in de kracht van jezelf gelooft ben je tot grote mirakels in staat.
Zorg er voor dat je nooit een ander kopieert, want dan geef je je kracht weg. Wees uniek! Pas dan zul je stralen, pas dan gaan de deuren wagenwijd open voor jouw levensmissie, jouw spirituele pad waar je als ziel ooit voor gekozen hebt.

Thea en Dominicus wensen alles en iedereen alle kracht toe om vooral zichzelf te zijn. Why be normal?

Meer over Thea en Dominicus kun je lezen op www.lightwave.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *