Luvos helende aarde

‘Helende aarde’ is al eeuwen bekend en wordt sinds de middeleeuwen aanbevolen door verschillende beroemde artsen. Luvos Heilaarde wordt gewonnen uit natuurzuivere löss, die tijdens de laatste ijstijd is ontstaan. De heilaarde heeft een unieke, haast ideale samenstelling van mineralen en sporenelementen, die goed opgenomen worden door het lichaam. Luvos is een puur natuurproduct, zonder toevoegingen en is ook geschikt voor veganisten.

Bekijk verschillende soorten Luvos heilaarde:

Luvos Heilaarde werkt van nature bij maagklachten die samenhangen met maagzuur, prikkelbare darm en voor het binden van cholesterol. Maar Luvos kan ook uitwendig worden gebruikt, bijvoorbeeld bij acné en een onzuivere huid of bij spier- en gewrichtsklachten of ontstekingen. Voor elke klacht heeft Luvos een specifiek product met een unieke en toepassingsspecifieke korrelgrootte.

Lees ook: Dr. Fix Winterhanden Wonderzalf

Overgevoelige maag? Prikkelbare darm?

Diarree, winderigheid, oprispingen, maagzuur, druk op de maag en een opgeblazen gevoel zijn vaak gevolgen van bijvoorbeeld een prikkelbare darm of een overgevoelige maag. Een zakje Luvos Heilaarde Maagfijn granulaat geeft snel verlichting van de klachten. Gelukkig kan Luvos Heilaarde maagfijn zonder problemen voor langere tijd ingenomen worden, zonder dat de werking vermindert of gewenning ontstaat.

Cholesterol

Luvos Heilaarde Microfijn bindt voedingsbestanddelen zoals cholesterol en vetten. Het ondersteunt de darmreiniging en ontslakking. Het verzacht winderigheid, druk op de maag en een vol gevoel. Je kunt kiezen uit poeder of capsules!

Ontgiften

Wil je je lichaam ontgiften? Dat kan met Luvos Heilaarde Imutox capsules. Luvos bindt schadelijke en giftige stoffen uit voeding en voert dit af. Hierdoor worden je lever en nieren ontlast. Ook ideaal in combinatie met darmreiniging en ontslakking. De capsules kunnen daarnaast gebruikt worden bij histamine-intolerantie.

Wil je je huid ontgiften? Kies dan voor Luvos Heilaarde imutox pasta met het extract van Oost-Indische kers. Een gebruiksklaar gezichtsmasker dat de doorbloeding van je huid bevordert en je huid ontdoet van schadelijke en giftige stoffen.

Acné of gevoelige spieren en gewrichten?

De merkbare dieptewerking van Luvos Heilaarde verbetert de doorbloeding, stimuleert de stofwisseling en ondersteunt de wondgenezing. Luvos Heilaarde 2 kan zowel als ondersteunende behandeling bij acné als bij spier- en gewrichtsklachten en ontstekingen ingezet worden. Maak zelf een pasta van Luvos Heilaarde 2 poeder door water toe te voegen of gebruik de kant en klare huidpasta.

Waar te koop?

Luvos Heilaarde is te koop bij Bewustwinkelen.nl. Je vindt hier alles voor je gezondheid onder één dak; namelijk meer dan 67.000 drogisterij- en reformproducten. Van voeding tot voedingssupplementen, van zelfzorgmedicatie tot lichaamsverzorging en meer! Binnen het assortiment heb je een ruime keuze uit natuurlijke, biologische en glutenvrije producten. Wat je voor 21.00 uur bestelt, staat de volgende dag al voor je klaar en je betaalt je bestelling pas bij het afhalen. Met meer dan 500 afhaalpunten is er altijd een winkel of apotheek dichtbij. Weten welk afhaalpunt er bij jou in de buurt zit? Kijk dan hier.

Benieuwd naar de producten van Luvos? Kijk snel op de website! En ontdek wat Bewustwinkelen.nl je allemaal te bieden heeft.

Luvos Heilaarde producten zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Lees meer:
GeloRevoice keeltabletten
Vegan verzorging voor je lippen

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *