Mail & Win: 1 van de 5 zonpakketten van Ladival

Nieuw: Ladival voor de zongevoelige huid

Rode vlekjes, jeuk, zonneblaasjes, pigmentvlekken en andere allergische reacties. Maar liefst zes op de tien Nederlanders heeft een huid die gevoelig reageert op de zon. Vooral in het voorjaar en de zomer is zonkracht sterk en krijgt de zongevoelige huid het zwaar te verduren.

Ladival introduceert vandaag in Nederland hun nieuwste product “Ladival voor de Zongevoelige Huid’. Een unieke zonnebrandgel die zelfs de meest zongevoelige huid optimaal beschermt tegen verbranding, allergische reacties, pigmentvlekken en huidveroudering. De verzorgende ingrediënten kalmeren de huid en zorgen voor celregeneratie om zo rimpelvorming en uitdroging door de zon, te voorkomen.

gevoelighuid_SPF30zongevoeligehuid_aftersun

Formule
De zonnebrandgel voor de zongevoelige huid, bevat geen vet of parfums, kleur­‐ of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren. Alle producten uit deze serie zijn op waterbasis. Ladival voor de Zongevoelige Huid bestaat uit een heldere gel met de cosmetische eigenschappen van een zonnemelk: het laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. UV-­‐filters zoals een infrarood-­‐A-­‐beschermingscomplex met anti-­‐ oxidanten beschermen de huid tegen zonverwante rode verkleuringen en zonnebrand, daarnaast tegen uitdrogen, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. Allantoïne kalmeert de huid en bevordert celregeneratie, vitamin E werkt verzorgend.
Ladival voor de Zongevoelige Huid beschermt direct na het opbrengen, is watervast en dermatologisch getest. Tevens beschermen Ladival product tegen de schadelijke IR‐A straling (infraroodstraling).

Over Ladival
Ladival is een international zonnebrandmerk met een serie zonnebrandproducten zonder parfums, kleur­‐ of conserveringstoffen en ontwikkeld door dermatologen. De collectie bestaat uit Ladival voor Kinderen, Ladival voor de Normale Huid, Ladival voor de Zongevoelige Huid en Ladival Zon­‐ en Koubescherming. Het merk is verkrijgbaar bij de apotheek waar de consument terecht kan voor goed deskundig (huid­‐)advies. Op de website van Ladival kan een huidanalyste test gedaan worden en kunnen gratis samples opgevraagd worden.

Prijs Ladival voor de Zongevoelige Huid vanaf € 12,95
Verkoop via apotheek en enkele online verkooppunten.

www.ladival.nl

 

Mail & Win

Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op 1 van de 5 zonpakketten van Ladival.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Toon de 2 reacties
  1. Lindy Hovius schreef:

    Vorig jaar meerdere crèmes en pillen van de huisarts gehad omdat ik ineens vreselijk last van allergie leek te hebben, nooit eerder gehad, en nu bij de eerste zonnestralen al weer kleine reacties, gebruik normaal een goede zonbescherming maar lijkt of dit niet voldoende werkt

  2. dominique.vanthournout1@telenet.be schreef:

    KEUKELSTRAAT 68
    8750 WINGENE
    BELGIË

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.