Mail & Win: Boeddha tweets


Kleine antwoorden op grote levensvragen.

Boeddha huist in ieder van ons – en via Twitter kunnen we hem delen. Uitgeverij AnkhHermes geeft een boek uit met de boeddhistische tweets van Lori Deschene en de inspirerende antwoorden van haar volgers.

Lori Deschene verstuurt sinds 2008 dagelijks een tweet met een boeddhistisch citaat en daarbij een vraag of een stelling. Met een groeiende groep volgers op Twitter deelt ze haar fascinatie voor de vraag waar de wijsheid vandaan komt waarmee we onze keuzes maken. In het boek Boeddha tweets komen haar volgers met authentieke en inspirerende antwoorden over onderwerpen zoals liefde, geluk, pijn, verbinding, keuzes en de zin van het bestaan. De vele tweets tonen hoe mensen uit de hele wereld zich met deze levensvragen bezighouden. Een hartverwarmend netwerk waar iedereen welkom is om zijn of haar wijsheid te delen: Boeddha tweets!

boeddha tweets

‘Dit is de werkelijke impact van social media. Door Boeddha tweets worden collectieve wijsheid en zorg voor elkaar zichtbaar.’ Barbara Tammes (Handboek voor het bouwen van je eigen luchtkasteel).
Lori Deschene is de oprichtster van www.tinybuddha.com, een internetcommunity van tienduizenden mensen die geïnteresseerd zijn in ‘wijsheid’. Ze heeft ruim 300.000 volgers op haar twitteraccount en is ook te volgen via haar facebookpagina.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *