Mail & Win: Echinaforce pakket van A. Vogel

Echinaforce-A.vogel

Echinaforce ondersteunen de weerstand

Vorige week legde Gwen (woordvoerder van A. Vogel) de werking uit van de plant Echinacea purpurea in 4me op RTL. Dit is de plant waaruit o.a. Echinaforce wordt gemaakt.

Alfred Vogel reisde naar Afrika, Azië en Amerika, waar de inheemse bevolking hem het verband toonde tussen voeding, leefwijze en gezondheid. Na elke reis bracht hij een schat aan planten mee die hij verwerkte tot homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten . Zo leerde hij bijvoorbeeld bij de Indianen in Noord-Amerika over de Echinacea Purpurea. Het blad van deze plant gebruikten ze om de huid snel te laten herstellen. Daarnaast namen ze de plant ook in om de weerstand te verhogen en snel te herstellen na ziekte.A. Vogel

De producten van A. Vogel met Crème Echinaforce ondersteunen de weerstand en het herstellend vermogen van de huid. De crème hydrateert, verzacht en beschermt de huid. Ideaal bij gevoelige of geprikkelde plekjes op huid of lip.

Ook de Echinaforce tabletten zijn gemaakt uit de extracten van de Echinacea purpurea. De tabletten zijn natuurlijk en bieden ondersteuning voor de weerstand. De kleine tabletjes zijn makkelijk in te nemen en stimuleren het immuunsysteem, waardoor je goed bestand bent tegen invloeden van buitenaf. Bovendien herstel je sneller na ziekte.

Klik hier voor meer informatie

Mail&Win

Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *