Mail & Win: Een A.Vogel hygrometer


Nieuwe oplossing voor de 2 miljoen Nederlanders met korstjes in de neus.

Vervelende korstjes in de neus, een schrijnend en trekkerig gevoel, pijnlijke wondjes of zelfs een bloedneus? Grote kans dat uw neusslijmvlies te droog is. Droge lucht door bijvoorbeeld airco of cv, een allergie, neusverkoudheid, hormonale veranderingen of medicijngebruik kan het neusslijmvlies uitdrogen en neusspray droge neusbeschadigen. Onderzoek wijst aan dat 17% van de Nederlanders last heeft van droog neusslijmvlies en korstjes.

Ademen door een gezonde ‘vochtige neus’ is belangrijker dan u denkt. Een essentiële functie van het neusslijmvlies is het zuiveren van ingeademde lucht. Hiervoor beschikt de neus over vochtig neusslijmvlies en trilhaartjes. Zij reinigen 10.000 liter ademlucht per dag en zorgen dat er zo min mogelijk stofdeeltjes, bacteriën en virussen binnendringen.

A.Vogel Cinuforce neusspray bij droog neusslijmvlies en korstjes bevochtigt de neusholtes langdurig, verweekt korstjes en helpt bloedneuzen als gevolg van beschadigd neusslijmvlies voorkomen. Het is een fysiologische zoutoplossing met een plantaardige stof die langdurig een beschermend en vochtig laagje legt over het neusslijmvlies. De 100% natuurlijke ingrediënten werken verzorgend en ondersteunen de genezing van het neusslijmvlies.
hygrometer neus a vogel
Verkrijgbaar bij apotheek, drogist en gezondheidswinkel.
Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *