Mail & Win: Een bijzonder setje van Primavera!

Help Primavera helpen!

Primavera ondersteunt de projecten van NAVDANYA, een organisatie tegen genetisch gemanipuleerde zaden en patenten. Deze organisatie zet zich al 30 jaar in voor biodiversiteit, de rechten van boeren en ecologische landbouw. Help mee, net als Bloesem Remedies Nederland waar Primavera verkrijgbaar is, en maak kans op een geschenk.

Primavera kent de waarde van een natuur die intact en biodivers is. Het beschermen en onderhouden is voor het merk het meest belangrijke. Er zijn vele manieren om de natuur te ondersteunen. Steun Primavera op deze weg, 20% van de opbrengst van de setjes (zie foto) gaat naar Navdanya. Bij de vorige collectie van 2013 is er € 20.000 gedoneerd aan Navdanya.

Bijzonder setje met essentiële oliën
Het setje bestaat uit een massage/lichaamsolie Gember Limoen 30 ml. met een handgemaakt armbandje van Navdanya. Biologische essentiële gemberolie werkt verwarmend en vitaliserend. De kruidige geur werkt opwekkend. Biologische essentiële limoenolie activeert de huid met een zachte samentrekkende werking, de fruitig-frisse geur geeft een goed humeur.

44391 Geschenkset Sonne fuer die Sinne_english

Mail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op 1 van de 5 bijzondere setjes van Primavera!

www.bloesemremedies.com
www.navdanya.org

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *