Mail & Win: Het boek ‘De KRACHT van ChiRunning’

Gezonde hardlooptrend verovert Nederland

ChiRunning, een gezonde hardlooptrend uit Amerika, verovert Nederland. Deze combinatie van hardlopen, mindfulness en Tai Chi zorgt voor minder blessures en gaat psychische klachten te lijf. Vanwege de grote vraag naar deze techniek, krijgt ons land zelfs een speciale opleiding.

Het eerste Nederlandstalige boek over de gezonde hardlooptrend, de KRACHT van ChiRunning, is al verschenen, en op 16 mei stond het Vondelpark in Amsterdam in het teken van ChiRunning met een mega-clinic voor ruim 100 deelnemers.

Oost en West
In ChiRunning ontmoeten Oosterse wijsheid en Westerse wetenschap elkaar. De Nederlandse Marion Meesters haalde de hardlooptrend naar ons land. “Het is hardlopen zoals de natuur het bedoeld heeft”, zegt ze. “In de hardloopwereld wordt nogal eens beweerd dat blessures en hardlopen hand in hand gaan. Maar dat is onzin. Verschillende onderzoeken tonen aan dat ChiRunning de kans op vervelende hardloopblessures juist aanzienlijk vermindert.”

Mindful hardlopen vermindert psychische klachten
Rustige duurlopen zijn ook effectief voor mensen met psychische klachten zoals depressie, burn-out, angst- en stemmingsstoornissen, vermoeidheid en slaapproblemen. “Omdat ChiRunning een mindful manier van hardlopen is, die ook nog eens de kans op blessures sterk vermindert, is het bij uitstek geschikt als basis voor mensen met psychische problemen”, aldus Marion Meesters.

‘De KRACHT van ChiRunning’ is verkrijgbaar via boekwinkel, bol.com en uitgeverijlucht.nl

cover chirunning

Mail & Win
Vul hieronder je naam, e-mailadres en verzendgegevens in, en maak kans op 1 van de 5 exemplaren die wij mogen verloten.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *