Mail & Win: Meer zijn dan je brein

Maak kans op een exemplaar van ‘Meer zijn dan je brein’.

Sensitieve pioniers beseffen dat we aan het begin staan van een spirituele revolutie. Waarmee een einde komt aan het tijdperk van het ego, en er weer waardering ontstaat voor de ziel. Maar hoe zorgen we ervoor dat deze kentering zonder strijd verloopt? Hoe brengen we linker- en rechterhersenhelft in balans? Meer zijn dan je brein biedt beschouwende en praktische informatie bij de ontwikkeling van ons nieuwe bewust-zijn.

“We zijn geen human doings, maar human beings.” Met deze ene treffende zin verwoorden auteurs Marian van de Beuken en Monique Timmers het hart van hun inspirerende boek. In het Zijn – zonder oordeel en volledig vanuit de ziel – vinden we de vrede, het vertrouwen en de rust die we zoeken. In Meer zijn dan je brein benadrukken zij dat we daarvoor niet hoeven te veranderen. We zijn immers al oké. Het enige wat zij doen is ons de weg wijzen naar de plek waar alles goed is. Invoegen kan meteen, ongeacht het punt op de route waar we ons bevinden.

Ook al wint leven en werken vanuit de ziel aan kracht, het is nog geen gemeengoed. Hierdoor ervaren sensitieve pioniers vaak knelpunten in hun dagelijkse leven. Momenten waarop ratio en gevoel, ofwel linker- en rechter hersenhelft, met elkaar rivaliseren. Naast hun aansprekende theoretische visie, geven Van den Beuken en Timmers daarom handige tips en adviezen voor in de praktijk. Zowel voor in ons persoonlijke leven in deel één van het boek, als voor op de werkvloer in deel twee. Wezenlijke groei komt vanuit onszelf en Bewust-zijn begint met Meer zijn dan je brein!

Marian van den Beuken is coach en bewustzijnstrainer. Voordien werkte ze jarenlang in diverse sectoren van onderwijs en welzijnswerk, in zowel begeleidende als ondersteunende functies. Eerder verscheen van haar bij AnkhHermes het succesvolle Het geluk van hooggevoeligheid. Monique Timmers is energetisch/natuurgeneeskundig therapeut en auteur van meerdere geïnspireerde boeken.

Mail&Win
Deze Mail&Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaar(s) van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail&Win-rubriek bij andere acties mee.., en ook op Facebook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *