Minami visolie, de hoogste kwaliteit en zuiverheid

Voldoende omega 3-vetzuren binnenkrijgen is zeer belangrijk voor de gezondheid. Voor iedereen die niet geregeld (minimaal één keer per week) vette vis eet, is het gebruik van visoliecapsules het meest praktisch.  Minami biedt omega 3-voedingssupplementen die worden geproduceerd volgens een strenge Europese milieunorm (EMAS) en zich onderscheiden op het gebied van zuiverheid en kwaliteit.

Zuiverheid dankzij bijzondere
extractiemethode 

Minami gebruikt een gepatenteerde milieuvriendelijke productiemethode (superkritische CO2-extractie) die zorgt voor hoge doseringen omega 3 en een niet te evenaren zuiverheid. Superkritische CO2-extractie vindt plaats bij een temperatuur die 400% lager ligt, zonder blootstelling aan zuurstof. Dat is van groot belang voor het behouden van de gunstige eigenschappen van de kwetsbare onverzadigde omega 3-vetzuren. Daarnaast worden er geen chemische oplosmiddelen gebruikt, die anders in de olie achter zouden kunnen blijven.

Hoog gedoseerde producten 

De omega 3-supplementen van Minami zijn hoog gedoseerd. Dat heeft te maken met de hoeveelheid omega 3-vetzuren per softgelcapsule. Dankzij de gepatenteerde productiemethode bereikt Minami  maximale omega 3-concentraties van 80 tot 90%. Dat wil zeggen dat de inhoud van de softgelcapsule maar liefst voor 90% bestaat uit omega 3-vetzuren. Het grote voordeel hiervan is dat u vaak kunt volstaan met een dosering van één softgelcapsule per dag.

Vissoorten

Wist u dat slechts 1% van de totale wereldwijde visvangst bestemd is voor visoliesupplementen? Om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden, gebruikt Minami alleen vis waarvan bekend is dat het geen bedreigde soort is, zoals ansjovis, makreel, sardines en haring. Kabeljauw wordt nooit gebruikt: omdat die vis maar een kleine hoeveelheid omega 3 bevat, moeten er te veel vissen worden opgeofferd om aan de benodigde hoeveelheid omega 3 te komen.

De specialiteiten van Minami

Minami heeft een aantal specialiteiten in het assortiment. Producten die naast de meest zuivere visolie ook andere werkzame stoffen bevatten. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een natuurlijke beheersing van het cholesterol. Tevens zijn er omega 3-producten die voor een specifieke doelgroep zijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld voor zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven. Of voor vegetariërs en veganisten.

Geen last van vis oprispingen

Visoliesupplementen kunnen last geven van vis oprispingen. Door de aangename fruitsmaken die in het Minami assortiment gebruikt worden, heeft men hier echter geen last van.

Probeer gratis!

Vraag een gratis sample van MorEPA Platinum (het hoogst gedoseerde product van Minami) aan op www.minami-visolie.nl. De kortingscode is niet meer geldig, zie hieronder.

Update: om misbruik te voorkomen is de kortingscode voor het sample niet meer geldig. Wil je alsnog graag een sample ontvangen? Stuur dan een mail met je verzoek en adresgegevens naar info@minami-visolie.nl, of bel naar 020-845 90 06.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *