Mooie en stevigere borsten zonder cosmetische ingreep

Breast-gro

Ieder vrouwenlichaam is anders en iedere vrouw heeft andere borsten. Borsten veranderen ook door de jaren heen. Wist je dat maar liefst 25% van de vrouwen ontevreden is over haar borsten, zo blijkt uit onderzoek. Geen wonder dat borsten voor veel vrouwen een bron van onzekerheid zijn.

Hop is goed voor de borstenHopstruik
Dat wisten hoppluksters uit Beieren al omstreeks 1500. Je kon de vrouwen die dit werk op de landerijen deden er in de dorpjes zo tussenuit ‘plukken’. Ze hadden namelijk stuk voor stuk grotere en vollere borsten. Tijdens het met de hand oogsten van hop komen immers actieve stoffen vrij die via het speeksel door het lichaam worden opgenomen. Daardoor wordt de groei van het borstklierweefsel gestimuleerd. Helaas hoeven vrouwen die van een biertje houden, niet op dit effect te rekenen. De hop wordt namelijk tijdens het brouwproces gekookt, zodat de ‘borststimulerende’ stoffen hun kracht verliezen.

BreastGro® voor versteviging of vergroting van je borsten
BreastGro® Capsules is een voedingssupplement met een gepatenteerde natuurlijke hopformule om de borsten en het decolleté te verfraaien. En is een uitstekend alternatief voor een cosmetische ingreep. Een dagdosering BreastGro® bevat precies de juiste én meest effectieve hoeveelheid hop. BreastGro® Capsules stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten. Tijdens de kuur slik je 4 capsules per dag. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

Klinisch ondBreastGro 1mnd front meterzoek naar de werking van BreastGro®
Er is een dubbelblind, klinisch onderzoek uitgevoerd naar de werking van BreastGro® Capsules. De proefpersonen hebben BreastGro® of een placebo 6 maanden gebruikt. De belangrijkste conclusies: Bij vrouwen die ooit zwanger zijn geweest hadden de capsules het meeste effect. Het volume van de borsten was bij hen 21% toegenomen! ** Ook zijn de borsten steviger dan voor het gebruik van de capsulekuur.
** het effect is een gemiddelde en verschilt per persoon.

Maaike Doorsteen (van Furrow.nl) is, in gesprek over BreastGro, te gast bij Koffietijd, bekijk het hier op www.BreastGro.nl

Mail & Win
Update
De winnaars van de actie zijn inmiddels bekend en krijgen binnenkort persoonlijk bericht, meedoen is dus niet meer mogelijk!
Like onze Facebook-pagina en vul hieronder jouw adresgegevens en motivatie in en maak kans op 1 van de 2 verstevigende BreastGro 3 maanden kuren t.w.v. €168,50 (adviesprijs)!*

*Alle inzenders ontvangen onze Nieuwsbrief. Natuurlijk kan je je daarvoor direct weer afmelden, maar dan mis je waarschijnlijk veel meer Win-acties en ander inspirerende artikelen 😉  Zie verder de Actie-voorwaarden

Meer Win-acties?
> Ontwerp jouw eigen stadsfiets van Tulpfietsen  (Win!)
> Geniet van de lente met bio chips! (Win)
> Op een roze lentewolk met Le Creuset (Win!)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *