My Magic Mud toothpaste voor wittere tanden

my magic mud white teeth

100% natuurlijke DETOX voor wittere tanden en gezond tandvlees.

We weten dat van roken, wijn, koffie, thee en ga zo maar door, je tanden er niet witter op worden. Wat we ook weten is waar je tanden wel wit van worden, namelijk My Magic Mud. Dit is een veilige detoxkuur voor je tanden en tandvlees. Het is een tandpasta zonder chemicaliën die je tanden witter maakt en je tandvlees verzorgt.

My Magic Mud is er niet alleen als actieve kool tandpasta, maar ook verkrijgbaar in actieve kool tandpoeder. Ook dit actieve kool tandpoeder is 100% natuurlijk en zorgt voor hetzelfde gewenste resultaat als bij de tandpasta: witte tanden.

Waarom zou je My Magic Mud actieve kool gebruiken om je tanden te poetsen?

My Magic Mud® Activated Charcoal Tandpasta voor Whitening & Detoxifying is een van de meest moderne ontwikkelingen in natuurlijke mondverzorging. Gemaakt van de beste ingrediënten heeft deze zachte tandpasta de kracht om je tanden en tandvlees prachtig te poetsen, te ontgiften en diep schoon te maken.my magic mud toothpaste tandpasta

My Magic Mud whitening tandpasta is de eerste tandpasta die geactiveerde koolstof van kokosnoot met betonietklei combineert. Het verwijdert giftige stoffen die een slechte adem veroorzaken.

Als je My Magic Mud eenmaal per dag gebruikt, zie je na twee weken zichtbaar verschil. Om te voorkomen dat nieuwe vervuiling zich hecht aan je tanden, wordt aanbevolen zo’n driemaal per week met My Magic Mud te blijven poetsen. Of zoveel als naar eigen behoefte. De tandpasta zelf is zwart van kleur en zorgt ook voor zwart schuim in je mond.

My Magic Mud: mijn ervaring

Zelf heb ik vanaf mijn geboorte wat gelige hoektanden, maar door deze tandpasta te gebruiken zijn ze nu net zo wit als de rest van mijn tanden! Daarnaast merkte ik ook dat mijn tandvlees minder ging bloeden. Vroeger had ik daar nog wel eens last van, maar vergat ik vaak te flossen. Dankzij deze tandpasta merk ik gewoon dat mijn tandvlees veel rustiger is.
Dus wil jij ook gezonde witte tanden? Hier kun je My Magic Mud tandpasta kopen.

Meer lezen?

CBD olie, de voordelen en toepassingen

De gezondheidsvoordelen van spirulina

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *