Wittere tanden op een 100% natuurlijke manier met My Magic Mud Tandpasta

My Magic Mud actieve kool tandpasta is 100% natuurlijke tandpasta op basis van actieve kool uit kokosnootschillen die wittere tanden binnen 2 weken belooft.

De voordelen op een rijtje:

  • Gecertificeerd Natuurlijk (Natural Cosmetic Standard)
  • Wittere tanden & een gezonde mond
  • Geen Fluoride – Geen SLS – Geen Glycerine
  • Klinisch Bewezen Resultaten. Lees hier

De werking van deze tandpasta is inmiddels wetenschappelijk bewezen! Het natuurlijke mondverzorgingsmerk komt naar buiten met wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat zowel de tandpasta als de tandpoeder van My Magic Mud de tanden al zichtbaar witter maakt na 2 weken dagelijks gebruik. Bij langer gebruik wordt dit effect zelfs nog versterkt.

De tandpasta werkt door middel van actieve kool, deze verwijdert grondig vlekken en verkleuringen (van bv. thee, koffie, rode wijn en sigaretten) van je tanden waardoor ze hun natuurlijke witte kleur terug krijgen.

Speciale aanbieding

Ga naar onze webshop en koop 2 tubes voor €24,95!

En nu speciaal voor de smaak Pepermunt 2 tubes voor de prijs van 1 en gratis verzendkosten. Vul bij het afrekenen de kortingscode BLACKSMILE in en krijg 2 tubes voor maar €12.99 (aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt).

My Magic Mud Tandpasta is verkrijgbaar in de volgende smaken:

  • Pepermunt
  • Spearmint
  • Kaneel
  • Wintergreen

Is actieve kool tandpasta veilig?

Over tandpasta met actieve kool wordt door tandartsen en mondhygiensten vaak gezegd dat het je tandglazuur zou kunnen beschadigen. My Magic Mud legt uit: “Actieve kool is er in veel soorten en maten. Welke je gebruikt, zegt alles over de veiligheid ervan.” De actieve kool die wordt gebruikt in de producten van My Magic Mud is van kokosnootschillen en is zo fijnkorrelig dat het je tanden en tandglazuur niet beschadigt. In tegendeel, je tanden en tandvlees worden door de reinigende werking juist gezonder en sterker.

My Magic Mud actieve kool is bewezen veilig

Om de veiligheid van hun tandpasta te bewijzen liet My Magic Mud hun tandpasta en tandpoeder testen volgens de officiële veiligheidsrichtlijnen van de American Dental Association (ADA). Deze toetsen tandpasta op de mate waarin ze schurend werken. Hieruit komt een score, de REA score. Alle tandpasta’s met een REA score van onder de 250 zijn veilig voor levenslang dagelijks gebruik. De tandpasta en tandpoeder van My Magic Mud scoren 136 en 116 op deze schaal. Dit betekent dat je het zonder zorgen iedere dag kunt gebruiken.

Werkzaam èn 100% natuurlijk

Naast dat de tandpasta van My Magic Mud dus bewezen werkt en veilig is voor je tanden, is hij ook 100% natuurlijk. Daarbij is de tandpasta Vegan, Cruelty free, Non-GMO, glutenvrij en vrij van fluoride, SLS en andere chemische ingredienten. Dus wil je graag wittere tanden met actieve kool, op de natuurlijke manier? En ben je zuinig op je tanden? Kies dan voor de bewezen veilige actieve kool tandpasta van My Magic Mud.

Wil je meer lezen over de onderzoeksresultaten? Klik dan HIER voor het hele rapport.

Lees ook:

My Magic Mud 100% natuurlijke tandpasta op basis van actieve kokosnootschil kool

Bee honest natuurlijke gezichtsverzorging

Fair of Fake: Mondverzorging

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *