My Magic Mud: wetenschappelijk bewezen wittere tanden op een veilige en 100% natuurlijke manier!

Wittere tanden: wetenschappelijk bewezen

My Magic Mud actieve kool tandpasta is 100% natuurlijke tandpasta op basis van actieve kool uit kokosnootschillen die wittere tanden binnen 2 weken belooft. De werking van deze tandpasta is inmiddels wetenschappelijk bewezen! Het natuurlijke mondverzorgingsmerk komt naar buiten met wetenschappelijke onderzoeken die laten zien dat zowel de tandpasta als de tandpoeder van My Magic Mud de tanden al zichtbaar witter maakt na 2 weken dagelijks gebruik. Bij langer gebruik wordt dit effect zelfs nog versterkt. De tandpasta werkt door middel van actieve kool, deze verwijdert grondig vlekken en verkleuringen (van bv. thee, koffie, rode wijn en sigaretten) van je tanden waardoor ze hun natuurlijke witte kleur terug krijgen. Bewezen wittere tanden dus!

Is actieve kool tandpasta veilig?

Over tandpasta met actieve kool wordt door tandartsen en mondhygiensten vaak gezegd dat ze je tandglazuur kunnen beschadigen. My Magic Mud legt uit: “Actieve kool is er in veel soorten en maten. Welke je gebruikt, zegt alles over de veiligheid ervan.” De actieve kool die wordt gebruikt in de producten van My Magic Mud is van kokosnootschillen en is zo fijnkorrelig dat het je tanden en tandglazuur niet beschadigt. In tegendeel, je tanden en tandvlees worden door de reinigende werking juist gezonder en sterker.

My Magic Mud actieve kool is bewezen veilig

Om de veiligheid van hun tandpasta te bewijzen liet My Magic Mud hun tandpasta en tandpoeder testen volgens de officiële veiligheidsrichtlijnen van de American Dental Association (ADA). Deze toetsen tandpasta op de mate waarin ze schurend werken. Hieruit komt een score, de REA score. Alle tandpasta’s met een REA score van onder de 250 zijn veilig voor levenslang dagelijks gebruik. De tandpasta en tandpoeder van My Magic Mud scoren 136 en 116 op deze schaal. Ze beschadigen hierdoor je tandglazuur niet en je kunt ze zonder zorgen iedere dag gebruiken.

Werkzaam, veilig èn 100% natuurlijk

Naast dat de tandpasta van My Magic Mud dus bewezen werkt en veilig is voor je tanden, is hij ook 100% natuurlijk. Daarbij is de tandpasta Vegan, Cruelty free, Non-GMO, glutenvrij en vrij van fluoride, SLS en andere chemische ingredienten. Dus wil je graag wittere tanden met actieve kool, op de natuurlijke manier? En ben je zuinig op je tanden? Kies dan voor de bewezen veilige actieve kool tandpasta van My Magic Mud.

Wil je meer lezen over de onderzoeksresultaten? Klik dan HIER voor het hele rapport.

Lees ook:

My Magic Mud 100% natuurlijke tandpasta op basis van actieve kokosnootschil kool

Bee honest natuurlijke gezichtsverzorging

Fair of Fake: Mondverzorging

Toon de 1 reacties
  1. El schreef:

    Ik zou deze Magic Mud tandpasta graag willen proberen.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Win het My Magic Mud tandpasta pakket

> Witte tanden binnen 2 weken!

> Natuurlijke ingrediënten: Kokosolie, Actieve kool en Bentoniet klei

> Vegan & Puur zonder fluoride

> Blijf op de hoogte van onze beste artikelen

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en je maakt automatisch kans!

 

U bent succesvol aangemeld.