MyStyle reviewt: BsaB kaarsen


Bloggers Tara, Maxime en Nynke testen de kaarsen en diffusers van BsaB.


MyStyle is een groep van 40 jonge bloggers die duurzame producten test op hun (h)eerlijkheid, gebruiksvriendelijkheid, prijs en kwaliteit. Van fashion tot food en van gadgets tot beauty. MyStyle test het voor je uit!

Vandaag testen Tara, Maxime en Nynke van MyStyle de kaarsen en diffusers van BsaB.

De kaarsen van BsaB (spreek uit: "Bie-sah-Bie") worden gemaakt van natuurlijke materialen zoals sojawas en bijenwas. BsaB zet zich in om lokale producenten te trainen. Klinkt veelbelovend, maar zijn de kaarsen en diffusers ook prettiger in gebruik dan een niet-duurzaam alternatief? Lees hier onze bevindingen!

Soy Wax Candle
Tara heeft ervoor gekozen om de Coconut Soy Wax Candle te reviewen. Deze kaars is gemaakt van echte kokosnoten. Volgens Tara ruikt de kaars heerlijk fris, zoet en tropisch. Ook geeft hij voldoende licht. De kaars kost €14,95 en brandt ongeveer 40 tot 45 uur. Leuk detail: de kaars brandt helemaal op, waardoor de kokosnoot opnieuw te gebruiken is. Tara: “Ik ben fan, volgende keer ga ik voor de vanille variant!”BsaB Essential Oil Diffuser – Tranquillity
Maxime test de Essential Oil Diffuser 50 ml. In de verpakking vind je het 50ml flesje en twee setjes geurstokjes. Eén setje bestaat uit rechte stokjes en één uit takvormige stokjes. De Tranquillity variant ruikt naar eucalyptus, mint, lavendel, theeboom, basilicum en rozemarijn. Maxime: “De combinatie geeft wel een rustgevend gevoel, een beetje zweverig misschien”. Maxime is erg tevreden. De geur verspreidt goed en maskeert ook andere geurtjes. Handig voor op bijvoorbeeld het toilet!

Massage Candles 3 Capsules Kit
De massage candles kit die Nynke test, bestaat uit drie varianten: Silence, Deep Summer en Velvet. Nynke: “Je moet er wel even de tijd voor nemen. Het duurt ongeveer een uur om de kaars een beetje te laten smelten.” Maar na het wachten heb je ook wel wat: de olie is lekker warm, makkelijk uit te smeren en je huid voelt na afloop heerlijk fris aan. Met één kaarsje kan je het hele lichaam masseren. Tip: brand een kaarsje op de rand van het bad en masseer je huid wanneer je weer uit bad stapt.

Prijs & meer info
Score: respectievelijk 5, 4 en 4 van de vijf sterren
Prijs: respectievelijk €14,95, €19,90 en €14,90
Website: www.bsab.nl

Lees ook:
> Mystyle reviewt Jori pindakaas
> Mystyle reviewt Yoghurt Barn

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *