Natuurlijke borstversteviging!

borstvergroting

Mooi borsten zonder cosmetische ingreep

Meer zelfvertrouwen en een mooi decolleté. Niet voor je partner of anderen maar gewoon voor jezelf, zodat jij kunt stralen! BreastGro® capsules is een voedingssupplement met een gepatenteerde natuurlijke hopformule om de borsten en het decolleté te verfraaien. Het is natuurlijke borstversteviging en een uitstekend alternatief voor een cosmetische ingreep.

BreastGro capsules stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten. Tijdens de BreastGro capsulekuur slik je 4 capsules per dag. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

borstvergroting Borstvergroting

Klinisch onderzoek
In 2005 is een dubbelblind, klinisch onderzoek uitgevoerd naar de werking van BreastGro Capsules. De proefpersonen hebben BreastGro of een placebo 6 maanden gebruikt. Voor, na en tussentijds werden lichaamsgewicht en volume en stevigheid van de borst gemeten. De belangrijkste conclusies:
Bij vrouwen die ooit zwanger zijn geweest hadden de capsules het meeste effect. Het volume van de borsten was bij hen 21% toegenomen.** Ook zijn de borsten steviger dan voor het gebruik van de capsulekuur.
** het effect is een gemiddelde en verschilt per persoon.

Naast de BreastGro capsulekuur voor een natuurlijke borstvergroting heeft BreastGro ook nog een aantal cosmetica producten om de borsten van buitenaf te verzorgen. BreastGro Volumizing Cream, BreastGro Lifting Gel en BreastGro Firming Mask. Meer info? www.breastgro.nl

Mail & Win Update
We geven één proefpakket t.w.v. € 59,50 weg. Schrijf je in en maak kans…

Deze actie is inmiddels afgesloten, iedereen hartelijk dank voor het meedoen!

 

Lees ook:
>  Ontzuren: Het nieuwe zomerklaar (Win!)
Welke duurzame ondernemer wint de Hart-Hoofdprijs van Triodos?  Stem en maak kans op 1 fiets!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *