Neussprayverslaving? Zo kom je er vanaf!

neussprayverslaving

Natuurlijke neusspray is een veilige en duurzame oplossing voor neussprayverslaving!

Het is geen zichtbaar probleem, maar er is in Nederland een grote groep mensen verslaafd aan neusspray. In veruit de meeste gevallen gaat het om verslaving aan de stof xylometazoline (zoals in Otrivin en de huismerken van de drogist of apotheek). Ook oxymetazoline, zoals dat in bijvoorbeeld Vicks Sinex neusspray zit, heeft bij overmatig gebruik een verslavend effect. Gelukkig is er goed nieuws!

Deze neussprays mag je maximaal 7 dagen achter elkaar gebruiken. Ga je daarna toch door met sprayen dan kan er een zogenaamd rebound-effect optreden: je neus heeft de stof dan juist nodig om open te blijven, maar zónder zit de neus weer snel verstopt.
Het lijkt onschuldig, maar het is wel degelijk erg slecht voor je wanneer je regelmatig neusspray op basis van xylometazoline of oxymetazoline gebruikt.

Gemotiveerd om te stoppen met je neussprayverslaving?
Geef je dan op voor een gratis flacon natuurlijke Capsinol!

Natuurlijke neussprays bij neussprayverslaving

Bij natuurlijke neussprays treedt dit rebound-effect niet op. Maar, niet elke natuurlijke neusspray geeft je voldoende resultaat. Vooral bij chronische neusklachten biedt een zoutoplossing geen goede oplossing. Want dan wel?

Oplossing voor neussprayverslaving

Nu toont medisch onderzoek aan dat de stof capsaïcine effectief is bij chronische neusklachten. En ook dat het niet schadelijk is voor je neusslijmvliezen noch beschermende trilhaartjes – ook niet bij regelmatig gebruik. Je hebt dus totaal geen last van een neussprayverslaving. Daarom kan de natuurlijke neusspray Capsinol wél een langdurige oplossing bieden.

Stop neussprayverslaving – doe jij (gratis) mee?

Een goed voornemen voor 2018, stoppen met je oude neusspray! Capsinol wil je daar graag bij helpen – helemaal gratis!
Dertig personen die met deze actie meedoen, ontvangen 1 gratis flesje Capsinol neusspray naar keuze om de test mee te starten.

Meer gezondheid:

Gezondheidstips voor de kantoorwerker
Koud afdouchen – goed voor je gezondheid!
Zo zit dat met natuurlijke huidverzorgingsproducten

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *