Nieuw! Eau Thermale Jonzac 

Ben je op zoek naar natuurlijke of biologische huidverzorging? Ontdek de producten van Eau Thermale Jonzac; een nieuwe generatie cosmetica, geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid!

Eau Thermale Jonzac is een nieuwe generatie natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten op basis van thermaal water. Alle producten zijn hoog geconcentreerd en bevatten uitsluitend veilige ingrediënten.

De cosmetica van Jonzac is ontwikkeld op basis van Jonzac thermaal bronwater. Dit water is hyper gemineraliseerd en isotoon. De minerale samenstelling van het bronwater ligt heel dicht bij de natuurlijke samenstelling van de huidcellen. Dit unieke mineraalwater wordt door Eau Thermale Jonzac gecombineerd met biologische formules die vrij zijn van mogelijk schadelijke stoffen. De met zorg gekozen ingrediënten worden hierdoor beter en effectiever geabsorbeerd. Het resultaat is een serie huidverzorgingsproducten die de huid op een natuurlijke wijze voedt.

Eau Thermale Jonzac is hypoallergeen en heeft voor elk huidtype een eigen lijn ontwikkeld, speciaal afgestemd op de eigenschappen van je huid. Zo is de Reactive lijn speciaal geschikt voor de overgevoelige huid. Sublime is de anti-aging lijn en er zijn productlijnen speciaal voor de jonge ‘puber’ huid, voor mannen en voor baby’s. Alle producten van Eau Thermale Jonzac zijn dermatologisch getest en geformuleerd om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

Benieuwd naar de producten? Ontdek ze op bewustwinkelen.nl.

Lees ook:

Bescherm je huid tegen schadelijke omgevingsfactoren met lavera Anti-Pollution

Bee honest natuurlijke gezichtsverzorging

Holistische huidverzorging volgens Loïs Lee

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *