Nieuw: Ladival voor de zongevoelige huid

Maar liefst zes op de tien Nederlanders heeft een huid die gevoelig reageert op de zon.

Rode vlekjes, jeuk, zonneblaasjes, pigmentvlekken en andere allergische reacties. Maar liefst zes op de tien Nederlanders heeft een huid die gevoelig reageert op de zon. Vooral in het voorjaar en de zomer is zonkracht sterk en krijgt de zongevoelige huid het zwaar te verduren. Ladival introduceert vandaag in Nederland hun nieuwste product “Ladival voor de Zongevoelige Huid’. Een unieke zonnebrandgel die zelfs de meest zongevoelige huid optimaal beschermt tegen verbranding, allergische reacties, pigmentvlekken en huidveroudering. De verzorgende ingrediënten kalmeren de huid en zorgen voor celregeneratie om zo rimpelvorming en uitdroging door de zon, te voorkomen.

Formule
De zonnebrandgel voor de zongevoelige huid, bevat geen vet of parfums, kleur – of conserveringsstoffen die de huid extra zouden kunnen irriteren. Alle producten uit deze serie zijn op waterbasis. Ladival voor de Zongevoelige Huid bestaat uit een heldere gel met de cosmetische eigenschappen van een zonnemelk: het laat zich makkelijk verdelen en trekt snel in de huid. UV-­filters zoals een infrarood-­ A -beschermingscomplex met anti-­‐ oxidanten beschermen de huid tegen zonverwante rode verkleuringen en zonnebrand, daarnaast tegen uitdrogen, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. Allantoïne kalmeert de huid en bevordert celregeneratie, vitamin E werkt verzorgend.

gevoelighuid_SPF30zongevoeligehuid_aftersun

Ladival voor de Zongevoelige Huid beschermt direct na het opbrengen, is watervast en dermatologisch getest. Tevens beschermen Ladival product tegen de schadelijke IR-A straling (infraroodstraling).

Over Ladival
Ladival is een international zonnebrandmerk met een serie zonnebrandproducten zonder parfums, kleur‐ of conserveringstoffen en ontwikkeld door dermatologen. De collectie bestaat uit Ladival voor Kinderen, Ladival voor de Normale Huid, Ladival voor de Zongevoelige Huid en Ladival Zon­‐ en Koubescherming. Het merk is verkrijgbaar bij de apotheek waar de consument terecht kan voor goed deskundig (huid­‐)advies. Op de website van Ladival kan een huidanalyste test gedaan worden en kunnen gratis samples opgevraagd worden.

www.ladival.nl

Prijs Ladival voor de Zongevoelige Huid vanaf € 12,95
Verkoop via apotheek en enkele online verkooppunten

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *