Nieuwste najaars/winterlook 2012

Slow Mood van Dr.Hauschka Cosmetica
.

Wie een druk leven heeft weet: juist vanuit kalmte vind je je kracht. De warme, gebalanceerde kleuren van de nieuwe Slow Mood limited edition van Dr.Hauschka Cosmetica geven je die rustige uitstraling, die je zo goed kunt gebruiken in een drukke tijd. De nieuwe lijn bevat twee Eyeshadow duo’s, subtiele Kajal Eyeliners èn twee delicate Lipstick Novums. Daarnaast geef je je huid extra highlights met de zijdezachte Illuminating Powder.

Sprankelende ogen

Het is je vast niet ontgaan: de nude look is dit najaar helemaal in. Met onze twee Eyeshadow Duo’s zet je je ogen in een schitterend, zijdezacht licht. Laat je verrassen door de vier kleuren: beige pale caramel, groen cedar dawn, soft cinemon en deep bronze, die je ook onderling kunt combineren. Zoals alle make-up van Dr.Hauschka zijn ook deze Eyeshadows niet alleen decoratief, maar ook verzorgend. 
Met de nieuwe Kajal Eyeliners in silky green en brown geef je je ogen bijzondere highlights. Ze combineren perfect met de kleuren van de Eyeshadow Duo’s.

model

Lippen met expressieve uitstraling
Hydraterende zorg gecombineerd met transparante, glanzende kleuren – dat zijn de specialiteiten van de twee Novum Lipsticks uit deze bijzondere serie. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren delicate orchid en maple glow.

Illuminating Powder

Dankzij de Illuminating Powder – met haar zijdezachte glans – blijft het altijd zomer. Deze poeder, die je huid verzorgt, helpt je er uitgerust en ontspannen uit te zien. En dat is waar de hele Slow Mood serie voor staat. Meer informatie over de Slow Mood look vind je op www.drhauschka.nl

makeup

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *