Pullman Eindhoven Cocagne opent stilistische spa

Mail & Win: Overnachting voor twee personen inclusief toegang tot nieuwe lounge

Vandaag opent Pullman Eindhoven Cocagne de deuren van haar nieuwe Fit and Spa lounge. Binnen vindt men twee sauna’s, een solarium, een fitnessruimte, een zwembad en een massagesalon. Bijzonder is de nieuwe belevingsdouche die met lichteffecten, geuren, waterintensiteit en temperatuur exotische klimaten nabootst. Met de voltooiing van de Fit and Spa lounge staat het complete aanbod van het Eindhovense hotel in het teken van kunst, design en ontspanning.

De Fit and Spa lounge van Pullman Eindhoven Cocagne is ontworpen door Etienne Bouten, die ook tekende voor het ontwerp van het restaurant van het hotel, Vestdijk 47. Boutens opdracht: een stilistische en moderne ruimte creëren die goed aansluit bij de contemporaine uitstraling van de rest van het hotel.

Naamloos1Naamloos2

Een moderne Finse sauna, een infraroodcabine en het zwembad zijn geheel nieuw en er is een solarium aanwezig. De fitnessruimte is ingericht voor een complete work-out en het zwembad oogt strak en sereen. Door te werken met LED-verlichting oogt de Fit and Spa lounge modern en blijft het energieverbruik beperkt.

De meest exceptionele faciliteit is de belevingsdouche. Deze werkt in op alle zintuigen met een combinatie van geur, kleur, muziek en water. Door de temperatuur en intensiteit van de waterstralen af te wisselen worden verfrissende tropische regenbuien nagebootst. De klimaatreproducties worden versterkt door de licht- en geluidseffecten die bij de verschillende doucheprogramma’s horen. Zo dompelen gasten zich onder in warme regenwouden of een verfrissende lentestorm.

Eindhovens nieuwste spa straalt een moderne en rustgevende sfeer uit die goed past bij het stilistisch vormgegeven hotel. “Alle hotelgasten zijn welkom om van de spa te genieten. Of je nu een dag hard gewerkt hebt, of een middag in Eindhoven hebt geshopt. In de spa kunnen de voeten omhoog en kom je weer tot rust”, legt Marieke Lamberts-Sicking, Directeur Pullman Eindhoven Cocagne, uit.

Slimme duurzaamheid
De nieuwe spa maakt onderdeel uit van een green key gold gecertificeerd hotel. Dus ook deze nieuwe ruimte is vanuit een duurzaam oogpunt ontworpen. Zo schakelt de infraroodsauna zichzelf uit na gebruik en bevat de Finse sauna een automatisch opgietsysteem om te voorkomen dat er onnodig wordt gestookt. Wanneer het zwembad niet in gebruik is, wordt het overdekt met een zeil om de warmte te behouden. Daarnaast is het zwembad voorzien van dezelfde energie-efficiënte en intieme LED-verlichting als de rest van het hotel. Ook de zwembadpomp en de waterbehandeling zijn energiezuinig.

Zonnige toekomst
Lamberts-Sicking ziet de toekomst rooskleurig in. “Ons zwembad trekt nu al veel mensen”, zegt ze glunderend, “en ik denk dat de nieuwe spa ook in de smaak zal vallen bij onze gasten”. De directeur van Pullman Eindhoven Cocagne heeft grootse toekomstplannen. Zo wil ze een vaste masseur aanstellen en is ze op zoek naar een trainer die kleinschalige work-outs en personal training komt geven. Ook werkt ze aan dag- en weekendarrangementen, gecombineerd met een gezonde lunch en diner.

Lamberts-Sicking vindt het meest voorname voordeel van de Fit and Spa lounge dat haar gasten tot rust komen in het hotel. Of dat nu is tijdens een zakenreis of een weekendje weg. “Ontspanning is niet alleen prettig, maar draagt bijvoorbeeld ook bij aan effectief vergaderen of de sfeer tijdens een lang weekend met je partner of vrienden”, aldus een tevreden Lamberts-Sicking.

Update:
Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
In onze 
Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *