Rio Rosa: Houd je huid jong, met de kracht uit Zuid-Amerika

rio

(advertorial)

Pure Chileense rozenbottelolie van de Rio Rosa Mosqueta roos is zo krachtig dat het littekens, striae en andere huidonzuiverheden kan laten vervagen. Klinische studies op littekens hebben maar liefst meer dan 90% positief effect aangetoond.

Ervaar het zelf met deze nieuwe dagelijkse huidverzorgingslijn. De krachtige Rosa Mosqueta olie wordt gecombineerd met speciaal geselecteerde plantenextracten uit Zuid-Amerika, zoals Babassu en Sacha Inchi. Deze exotische ingrediënten gecombineerd met populaire Europese  ingrediënten zoals hyaluronzuur en White Tea zorgen voor een gezonde huid die er jong blijft uitzien!

riorosa

De producten voor gezicht en lichaam zijn geschikt voor alle huidtypen en ook heel fijn is dat ze geen ‘nasties’ bevatten zoals parfum, parabenen, paraffine en SLS. Zo is er de Rosa Mosqueta gezichtsreiniger met hot cloth, een vochtige warme doek waarmee de huid diep wordt gereinigd en dan ontvankelijker is voor andere Rio Rosa Mosqueta producten, zoals de pure olie, scrub, dag- en nachtcrème of het liftende serum. Onlangs is ook aan deze mooie, natuurlijke lijn een intensieve nacht verzorging voor het gezicht toegevoegd en voor het lichaam een rijke, voedende Body Butter en Handcrème.

Prijzen vanaf € 8,45 en verkrijgbaar bij natuurwinkels, gezondheidswinkels (o.a. De Tuinen, G&W) en drogisterijen.

www.riorosa.nl

Volg ons nu op Facebook en ontvang een gratis sample!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *