SANTE FEMME scheerschuim


SANTE introduceert FEMME scheerschuim voor vrouwen
.

De afgelopen jaren is het gebruik van scheerschuim toegenomen. Ook de interesse voor natuurlijke cosmetica neemt sterk toe. Alle reden voor SANTE om deze biologische scheerschuim voor vrouwen te introduceren. SANTE is innovatief en loopt voorop als het gaat om nieuwe trends.


Vrouwen scheerschuimSANTE FEMME scheerschuim

SANTE FEMME scheerschuim is een bijzonder mild en zacht scheerschuim, die de huid intensief verzorgt en beschermt tijdens het scheren. Natuurlijke plantaardige bestanddelen, zoals biologische schisandra en biologische aloë vera, kalmeren en verzorgen de gevoelige huid dankzij hun vochtinbrengende eigenschappen wat voor een optimale zachte en gladde huid zorgt.
– Frisse geur van biologische schisandra en aloë vera
– Zeer geschikt voor de gevoelige huid
– NaTrue & BDIH gecertificeerd
– Veganistisch & glutenvrij

Voor wie?

Femme scheerschuim is voor alle vrouwen,
– die het belangrijk vinden er goed uit te zien
– die voorkeur hebben aan snel, pijnloos nat scheren.
– die scheerschuim gebruiken en die zich tevens willen verzorgen met natuurlijke ingrediënten
– die i.v.m. allergieën geen scheerschuim konden gebruiken.
Kortom, geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de gevoelige huid.

Over SANTE

SANTE is het jonge natuurcosmeticamerk voor de hele familie van het gerenommeerde cosmeticahuis LOGOCOS uit Duitsland. LOGOCOS is een van de toonaangevende leveranciers van betrouwbare natuurcosmetica. SANTE is innovatief, toont een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid en loopt voorop als het gaat om nieuwe trends. De cosmetica wordt op basis van de strikte criteria voor gecertificeerde natuurcosmetica volgens BDIH en NaTrue geproduceerd en vervaardigd onder uitgebreide kwaliteitscriteria, met respect voor het milieu en bescherming van dieren. SANTE zegt niet voor niets: Care for yourself and the world around you!

www.santecosmetica.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *