Sara Rosalie: no nonsense & natural

Een mooie huid behouden is eigenlijk heel makkelijk, zegt Sara Rosalie. Een gezonde huid met een ‘healthy glow’ komt namelijk van binnen uit. Een goede nachtrust en genoeg water drinken is natuurlijk heel belangrijk. Maar het beste is om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Wat je dan nodig hebt zijn simpele en natuurlijke producten. 

Pure weldaad is de natuurlijke verzorgingslijn van het Amsterdamse Sara Rosalie. Dat komt door het ingrediënt lanoline, dat tot wel 200x het eigen volume aan vocht kan vasthouden – zeer goed voor het hydrateren van je huid! Daarnaast heeft lanoline dezelfde moleculenstructuur als je huid – dus dat matcht perfect!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sararosalie3

Mail & Win
We mogen 4 x een natural Lip Balm á € 14,50 verloten. Deze balsem met amandelolie, shea butter, bijenwas, Vitamine E en lanoline doet het goed op je lippen, maar eigenlijk overal.

Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd!
Doe eventueel in onze Mail & Win-rubriek met andere acties mee, en ook op hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk!
En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *