Schrale handen? Droge lippen? lavera heeft de natuurlijke oplossing!

De winter staat voor de deur. Buiten is het grauw en het waait al flink. De huid krijgt weer flink wat te voorduren. Met name de lippen en handen hebben het zwaar in het najaar. Hoe voorkom je droge lippen? En wat moet je doen bij schrale handen? lavera heeft de tips!

Door de koude wind buiten staat de huid meer vocht af dan anders. Maar niet alleen het weer buiten zorgt voor een droge huid. Doordat binnen de verwarming lekker hoog wordt gezet ontstaat er binnen droge lucht, waardoor ook binnen de huid het zwaarder heeft te voorduren dan anders. De huid staat meer vocht af. Hydratie is belangrijk: veel water drinken dus! Daarnaast is insmeren belangrijk om een droge huid te voorkomen. lavera heeft een ruim aanbod natuurlijke producten om een schrale huid tegen te gaan.

De natuurlijke hand- en nagel crèmes bevatten biologische ingrediënten zoals biologische amandelolie, jojoba-olie en sheaboter. Deze beschermen de huid tegen uitdrogen en zorgen voor zijdezachte handen.

 

Ook voor de lippen heeft lavera verschillende balsems. Deze bevatten onder andere natuurlijke jojoba-olie en biologische bijenwas en helpen uitdroging van de lippen te voorkomen.

Is het kwaad al geschied, en heb je een extreem droge huid? Gebruik dan de SOS HELP-producten van lavera. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de pijnlijke rode huid. De SOS lippenbalsem bevat biologische Echinacea en zouthoutwortel. Het versterkt de huidbarrière, voedt de lippen en beschermt tegen uitdrogen. De SOS handbalsem op basis van biologische amandelolie en cacaoboter, beschermt de huidcellen en zorgt voor directe verlichting van de gestreste handen.

Alle producten van lavera zijn NATRUE gecertificeerd. Dit houdt onder andere in dat de ingrediënten natuurlijk en biologisch zijn, en het gebruik van de producten milieuvriendelijk is. De producten bevatten geen synthetische of genetisch gemodificeerde stoffen.
lavera is onder andere verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels.

https://www.bewustwinkelen.nl/zoeken/lavera

 

Lees ook: 

Bescherm je huid tegen schadelijke omgevingsfactoren met lavera Anti-Pollution

Alles wat je wil weten over de oorzaken en oplossingen voor een droge huid.

Verzorg je lippen met Dermagiq lipcare

 

Toon de 1 reacties
  1. Scholman schreef:

    Lavera balsems en crèmes, vragen erom om op mijn lichaam ingezet te worden!! Want vooral voor mijn droge handen én vervellende vingers is nog geen oplossing gevonden!! Dus,…. ik wil de uitdaging aangaan met Lavera!! 😛

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.