Shiatsu helpt bij herstel

shiatsu-amsterdam

Goede aanvulling op reguliere geneeswijzen

Als uw energie niet vrij door uw lichaam stroomt, kunt u dat op veel verschillende manieren merken. Shiatsu laat uw energie weer vrij door uw lichaam stromen. Dat doe ik als therapeut met behulp van mijn handen…

De één heeft pijn in de rug, schouders, nek of gewrichten. De ander heeft hoofdpijn, slaapt slecht, is moe, gespannen of gestresst. Er kunnen problemen zijn met de spijsvertering, pijn in uw buik en dat kan weer invloed hebben op uw huid. Ook veel problemen rond menstruatie, overgang en zwangerschap zijn terug te voeren op een slechte energiebalans.

 

shiatsu-amsterdam

Ontspanning en genezen in een sfeer van sereniteit en rust

Als uw energiebalans verstoord is -en daar kunnen veel oorzaken voor zijn- krijgt u in het begin vaak klachten als vermoeidheid, spierpijn, verkoudheid, een verminderde weerstand of een onbehaaglijk gevoel. Deze klachten kunnen we meestal relatief eenvoudig verhelpen. Duurt de verstoring langer, dan kunnen uitgesproken, soms chronische klachten en gecompliceerde ziektebeelden ontstaan.

Uw lichaam helpt zichzelf bij de genezing
Een shiatsu-behandeling kan een goede aanvulling bieden op de reguliere geneeswijzen. Met behulp van duimen, vingers en handpalmen oefen ik als therapeut druk uit op de meridianen van uw lichaam, mobiliseer gewrichten en gebruik strekkingen om de vitale levensenergie, Qi, weer vrij door uw lichaam te laten stromen. Zo wordt uw zelfgenezend vermogen aangesproken.

Vergoedingen
Vele zorgverzekeringen vergoeden Shiatsu behandelingen wanneer u een aanvullende verzekering heeft die Shiatsu -volledig of deels- dekt.

Fleur Veer – Shiatsu therapeut

www.qi-flow.nl 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *