Super EPA-visolie voor focus in de ratrace van ons bestaan

De vakanties zijn ten einde, de scholen zijn begonnen en we zitten weer volop in de ratrace: de kinderen dagelijks naar en van school brengen en halen, presteren op het werk, sporten voor onze gezondheid, een druk sociaal leven dat om aandacht vraagt. En dan hebben we het nog niet eens over Facebook, Instagram en Pinterest gehad, die eveneens aan ons trekken. Super EPA-visolie kan u helpen om ook in de ratrace van ons bestaan de focus en daarmee de rust te bewaren.

Tekst: Marceline Geelen

Rust in de drukte van alledag vinden, begint bij het vermogen tot focussen en concentreren. Als we een goede focus hebben, raken we niet zo snel overweldigd door een overvolle agenda, maar zijn we in staat om prioriteiten te stellen.

Super EPA-visolie-capsules voor een goede focus

Sommige vitaminen kunnen bijdragen aan een goede focus. Vitamine B6, B12 en foliumzuur spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de hersenfunctie, evenals de omega 3-vetzuren. Deze essentiële vetzuren, die we vooral in algen en visolie aantreffen, staan ook bekend als vitamine F. Wellicht trekt u bij het woord visolie direct afkeurend uw neus op, omdat u associaties heeft met de vieze smaak van de levertraan van vroeger. Dit is tegenwoordig echter niet meer nodig, omdat visolie ook in capsules verkrijgbaar is, in diverse samenstellingen. Daarnaast kunt u ter verbetering van uw concentratie uiteraard ook gewoon veel vette vis eten, maar in het kader van ‘gemak dient de mens’ heeft vitaminesperpost.nl de beste Super EPA-visolie al secuur voor u samengesteld met daarin optimale hoeveelheden EPA en DHA, precies in de juiste balans. Zo hebben de krachtige essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA bij een minimale dagelijkse dosering van 250 mg een gunstig effect op het hart. Bovendien draagt DHA bij een dagelijkse dosering van minimaal 250 mg bij aan het behoud van een goede hersenfunctie en aan een goed gezichtsvermogen.

Wat betekenen EPA en DHA in visolie? 

EPA? DHA? We begrijpen dat het u kan gaan duizelen bij deze afkortingen. We leggen het nog eens kort uit. Er bestaan verschillende soorten omega 3, waarvan ALA (alfa-linoleenzuur), DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) de belangrijkste zijn. In vette vissoorten treffen we DHA en EPA aan. De omega 3-vetzuren in onze visolie-supplementen zijn essentiële vetzuren – dat betekent dat ons lichaam ze uit voeding moet halen. In de Super EPA-visolie-capsules van vitaminesperpost.nl treft u een uitgekiende balans aan van de stoffen EPA en DHA.

Met Super EPA-visolie geconcentreerd de hectiek aangaan

Natuurlijk is een kleine hoeveelheid kortdurende stress geen probleem. Bij gezonde stress gaan uw hartslag en ademhaling omhoog en maakt u meer adrenaline aan. In het geval van een presentatie of een examen is dit heel fijn, omdat het de prestatie bevordert. Langdurige spanning kan echter allerlei vervelende gevolgen hebben. Om deze te voorkomen, zou u kunnen mediteren, uitgebreid in bad kunnen gaan en ruimte in uw agenda kunnen maken. Daarnaast zou u zich dus met de Super EPA-visolie-capsules van vitaminesperpost.nl alvast kunnen wapenen voor de alledaagse hectiek, zodat u gefocust de uitdaging van het leven aan kunt gaan, overzicht houdt en rustig blijft. Deze duurzame visolie draagt het Friends of the Sea-certificaat, is vrij van cholesterol en moleculair gedistilleerd en daarom van de hoogste kwaliteit.

Prijs en verkrijgbaarheid Super EPA-visolie

Super EPA-visolie is te koop voor €12,95 (60 softgels) via www.vitaminesperpost.nl. Mocht u vragen hebben of vrijblijvend advies wensen, dan kunt u tijdens kantooruren altijd contact opnemen met de vriendelijke deskundigen van Healthy Vitamins™ via telefoonnummer 075-612 12 47 (lokaal tarief).  

Over vitaminesperpost.nl

Het streven van vitaminesperpost.nl is om kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen tegen een gezonde prijs aan te bieden. Het bedrijf gelooft dat natuurlijke producten beter zijn voor de gezondheid dan synthetische (kunstmatige) stoffen. Daarom worden zowel natuurlijke als natuuridentieke voedingssupplementen verkocht.

Meer weten over vitamines? Lees dan ook:  Het belang van vitamines wordt onderschat

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *