Synofit Premium is nu nòg sterker

Unieke vloeibare gewrichtenkuur met Groenlipmossel

Synofit levert al bijna tien jaar supplementen die kraakbeen gezond houden en gewrichten smeren, en zo helpen de gewrichten soepel te houden. Ruim 70 procent van de gebruikers is zeer tevreden, en tòch is de samenstelling van Synofit Premium nu sterk verbeterd met meer vloeibare Groenlipmossel en Bio-Curcumine. Synofit Premium is voortaan ‘Extra Sterk’.

Groenlipmossel is vandaag de dag een niet te missen product voor gezonde gewrichten. Vele fabrikanten over de hele wereld bieden het aan in verschillende vormen en prijsklassen, in navolging van Synofit. De kwaliteit van Synofit is echter niet te evenaren, vanwege de hoogwaardige ingrediënten waaronder GLMax®. Dit is geen poeder of extract, maar een 100% pure Groenlipmossel in vloeibare en gestabiliseerde vorm. Om het belang daarvan te begrijpen, gaan we even terug naar de ontdekking van de bijzondere eigenschappen van dit product.

Rauwe mossel

De Groenlipmossel, een mossel met een groene rand op de schelp, leeft uitsluitend in de Marlborough Sounds, aan de noordkust van zuidelijk Nieuw-Zeeland. Logisch dat ze tot het dagelijks menu van de Maori’s behoorden. Zij bleken opmerkelijk minder gewrichtsklachten te hebben dan de bevolking verder landinwaarts. Studies hebben inderdaad aangetoond dat de Groenlipmossel unieke ontstekingsremmende Omega 3-vetzuren en eiwitten bevat. Het eten van de, rauwe, mossel is dan ook de beste remedie bij gewrichtsklachten.

GLMax® – pure vloeibare Groenlipmossel

Het beste alternatief voor rauwe Groenlipmosselen is GLMax®, waarin alle natuurlijke ingrediënten met hun originele eigenschappen op innovatieve wijze in vloeibare vorm zijn omgezet. Dit in tegenstelling tot extracten of poeders, waarbij altijd voedingsstoffen verloren gaan of bewerkt worden. Bijkomend voordeel is dat een vloeibare vorm sneller en beter door het lichaam wordt opgenomen, zodat een lagere dosering volstaat. Producten van Synofit zijn zodoende efficiënt in gebruik en de tevredenheid is aantoonbaar hoger dan bij producten met poeders en extracten.

Curcumine, Zwarte Bes en Boswellia

Andere belangrijke ingrediënten van de Synofit gewrichtsproducten zijn Bio-Curcumine, Zwarte Bes-blad en Boswellia:

  • Bio-Curcumine: Curcumine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma, ook wel Geelwortel of Koenjit genoemd. Deze Gembersoort beschermt weefsels en cellen. In Synofit Premium is de dosering Bio-CM100 Bio curcumine met wel 33% verhoogd. Bij deze curcumine worden de natuurlijke oliën gebruikt om de opname te verhogen. Er zijn dus geen chemische hulpmiddelen nodig, zoals in veel andere supplementen worden toegepast. Bovendien geeft de Bio-curcumine een hogere biologische beschikbaarheid in het bloed en is daar langer effectief aanwezig.
  • Er zit méér in de geelwortel dan alleen Curcumine. Turmerosachariden zijn wateroplosbare componenten uit de geelwortel. Het zijn bio-actieve polysachariden die samen met Bio-Curcumine een synergetische werking hebben. Dat betekent dat de werking van de combinatie beter is dan de som van de werking van de losse onderdelen. Deze combinatie noemen wij ‘Full Spectrum Curcumine’. Deze unieke curcumine combinatie is nu aanwezig in Synofit Premium vloeibaar.
  • Zwarte Bes-blad: Zwarte Bes heeft een goede invloed op de gewrichten en is als biologisch extract opgenomen in de producten van Synofit. Zo zijn de belangrijkste stoffen extra geconcentreerd.
  • Boswellia: Uit de Boswelliaboom, die vooral groeit in het noorden van India, wordt wierook gewonnen. Zuivere wierook is de gekristalliseerde hars uit deze boom. Boswelliazuur is een wierookextract, dat de soepelheid van de gewrichten ondersteunt. Daardoor worden snellere resultaten geboekt – ideaal voor een opbouwkuur van Synofit Premium. Nadeel hiervan is dat het vaker maagproblemen veroorzaakt. Voor wie liever geen zuren gebruikt, worden Synofit Premium Capsules aangeraden.

Opbouw- en onderhoudskuur

Als nieuwe gebruiker van Synofit Premium start je met een opbouwkuur van ongeveer 80 dagen. In deze periode worden de benodigde stoffen in het lichaam opgebouwd; dagelijks 10 ml Synofit Premium Vloeibaar of 3 Synofit Premium Capsules (zonder Boswellia). Zonder opbouwkuur heeft het product minder effect. Het is dus even een investering, maar zeker zinvol; zeven op de tien mensen (70%) zijn na maximaal 80 dagen echt tevreden, zes op de tien mensen (60%) zelfs al na 40 dagen. Dit is het moment dat kan worden overgestapt naar de lagere onderhoudsdosering van 5 ml Synofit Premium Vloeibaar of 2 Synofit Premium Capsules per dag. Zonodig kan weer probleemloos worden overgestapt naar de opbouwdosering.

Prijs en verkrijgbaarheid

Synofit Premium is verkrijgbaar bij de betere zelfstandige drogist, reformwinkel en apotheek.

Synofit Premium Vloeibaar is er in een flacon van 400 ml (€ 105,- ) en 200 ml (€ 60,- ).

Synofit Premium Capsules zijn verkrijgbaar in een verpakking met 120 capsules (€ 105,- ) of 60 capsules (€ 60,- ).

Ook is er een Synofit Basic gewrichtenformule, met een lagere dosering GLMax®, Bio-Curcumine en Zwarte Bes-blad, verkrijgbaar in een verpakking van 60 capsules (€ 31,- ).

Paardenmiddel

Synofit biedt innovatieve en unieke voedingssupplementen met een onderbouwde, bewezen werking. Gewrichtsproducten op basis van Groenlipmossel werden jaren alleen voor honden en paarden gebruikt, totdat Camiel Hofstee het zèlf innam en de geweldige werking ervan ontdekte. Hij bracht het product voor mensen op de markt en is nu directeur van Synofit. Overigens zijn de middelen voor dieren (honden, katten en paarden) nog altijd bij Synofit verkrijgbaar, onder de naam Synopet. Sinds kort levert Synofit ook producten gericht op het hart, cholesterol, bloedvaten en huid, onder de naam SynoCare. Kortom Synofit staat voor een goede gezondheid en beste kwaliteit van leven.

www.synofit.nl

Lees ook:

Veganistische voeding is geschikt voor alle leeftijden

Gepersonaliseerde voeding: de nieuwe gezondheidsrevolutie

Voeding voor je gewrichten!

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *