The Bodyshop Himalayan Charcoal masker getest!

Tijd voor een masker

Mijn gezicht kan wel een oppepper gebruiken en wat is er dan lekkerder dan een maskertje. Ik neem er eigenlijk nooit de tijd voor terwijl het hooguit een kwartiertje duurt en je dan ook even lekker kunt ontspannen dus toen ik het masker Himalayan Charcoal van The Body Shop mocht testen was ik gelijk enthousiast.

Tekst: Tessa Droge

Het masker zit in een luxe glazen potje van 75 ml met een felgekleurd etiket met de naam van het masker. Het masker reinigt je huid intens en bevat o.a. bamboehoutskool, biologische tea-tree olie en groene theeblaadjes waardoor het masker een lekkere frisse geur heeft. Het masker is 100% vegan, en geformuleerd zonder parabenen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Het masker is bestemd voor alle huidtypes.

Lees ook: BoHo biologische make-up: Green style, Happy life en een Lucky planet

Voordat ik het masker aanbreng reinig ik eerst mijn huid zodat het masker nog beter haar werk kan doen. Ik breng het bruinige goedje voorzichtig aan. Het is een beetje korrelig (en daardoor een lichte scrub is) dus ik breng een dunne laag aan op mijn huid en ga daarna even niets doen zodat het masker goed in kan trekken. Mijn huid begint te tintelen en het masker wordt langzaam hard. Na 10 minuten is het masker helemaal opgedroogd. Lachen kan ik niet meer, want mijn huid voelt erg strak aan dus hopelijk is het eindresultaat straks wel om te lachen. Ik reinig mijn huid met lauwwarm water. Het masker is makkelijk te verwijderen en mijn huid voelt weer glad aan en dat al na één keer gebruiken. Je mag het masker 2 tot 3 keer per week gebruiken wat best veel is maar dat levert dan ook wel het beste resultaat op. Ik heb dus veel relaxmomenten, want uiteraard gebruik ik het masker volgens de beschrijving op de verpakking. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig dus voorlopig kan ik wel voort met dit potje en dat voor maar € 20,-. Je koop het masker hier.

Lees meer:
Natuurlijke Mooimakers: Arganolie – de alleskunner
Natuurlijke Mooimakers deel 3: Rozenolie

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *