Verstopte neus? Rode peper geeft lucht!

loopneus

Een neusspray voor iedereen

Er zijn veel mensen in Nederland die regelmatig of zelf chronisch een verstopte neus hebben. Heel vervelend! Natuurlijk hebben we daarvoor een neusspray, maar wist u dat de meeste neussprays niet langer dan 7 dagen achter elkaar gebruikt mogen worden? Wanneer men het toch langer gebruikt dan is voorgeschreven, is dat zeer schadelijk voor de neusslijmvliezen.

Wilt u toch een neusspray gebruiken, kies dan voor een neusspray op basis van rode peper. Dit is een geheel natuurlijke oplossing zonder schadelijke bijeffecten.

Remt overactief zenuwstelsel
Het pittige stofje in de rode peper, capsaicine, helpt om de neus weer vrij te maken. Een verstopte neus ontstaat wanneer het zenuwstelsel te actief is en de slijmvliezen daardoor teveel slijm aanmaken. De capsaicine remt het overactieve zenuwstelsel waardoor de slijmproductie weer normaal wordt.
Omdat het resultaat van de behandeling met capsaicine voor de meeste mensen zo effectief is, wordt het ook steeds vaker door KNO-artsen toegepast of aanbevolen.

Ook voor kinderen
Capsinol is de enige neusspray op basis van capsaïcine die in Nederland verkrijgbaar is. Er is ook een variant voor kinderen (6+). De neusspray is nog niet overal verkrijgbaar. Vraag er naar bij de apotheek of de betere drogist, of bestel online: www.capsinol.nl


Lees ook:

> De keuringsdienst van de aarde: natuurcosmetica
> De zuiverste magnesiumbron is in Nederland

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *