Verwen jezelf met een heerlijke Hamamset van Aleppo (Win!)

Aleppo Soap

Aleppo zeep van Aleppo Soap Co. is een zuiver plantaardige zeep op basis van olijf- en laurierbesolie. Aleppo zeep wordt geroemd om haar uitzonderlijke kwaliteit. Aleppo zeep is rijk aan vitamine E, bevat essentiële vetzuren en antioxidanten.

De zeep is puur, zonder parfum en palmolie, vrij van dierlijke of chemische toevoegingen en biologisch afbreekbaar. De zeep heeft een zachte aangename geur van laurier en is geschikt voor de droge, gevoelige en allergische huid van volwassenen, kinderen en baby’s. 

Waar komt Aleppo zeep vandaan?Aleppo Soap
Deze zeep, ook wel de ‘moeder aller zepen’ genoemd, komt uit de Syrische stad Aleppo en omgeving. De zeep wordt al meer dan 4000 jaar ambachtelijk gemaakt. Je herkent de zeep aan de harde, goudbruine buitenkant en het zachte, groene hart. Ondanks de problemen in Syrië, wordt de Aleppo zeep van Aleppo Soap Co. nog steeds daar geproduceerd. Ze werken daar volgens de Fair Trade standaard en eren de traditie en lokale ambacht, zonder kinderarbeid. Aleppo Soap Co. is een onderdeel van Tadé, het Franse bedrijf dat sinds 1994 als eerste Aleppo zeep naar Europa brengt.

De helende werking van Aleppo zeep
Aleppo zeep verenigt de zachtheid van olijfolie met de helende eigenschappen van de laurierbes. Laurierbesolie is zowel bacterie-, schimmeldodend als antiviraal en heeft een helende werking op acné, mycose, psoriasis, vette huid en zweren. De milde zeep is geschikt voor het wassen van gezicht, lichaam, haar en de hoofdhuid, het wassen van kleding en het motvrij houden van wol.

Aleppo Soap

De hamam set van Aleppo Soap Co.Hamam set
Aleppo zeep, een crêpe scrubhandschoen en de klassieke hamam zwarte kleizeep zijn samen verpakt in een cadeauverpakking. De zwarte kleizeep bevat olijf-, laurierbesolie en klei. Gebruik deze zeeppasta samen met de scrubhandschoen op het lichaam voor een ontspannen hamam ervaring in eigen huis.

Mail & Win
Nieuwsgierig geworden? Like de Facebook van Savon de Provence (dan blijf je helemaal op de hoogte) en vul hieronder je gegevens in en maak kans op een van de vijf hamam verwensetjes. Veel succes!

www.savondeprovence.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *