Vital Life Coaching

Begeleid je naar een gezonde leefstijl

Ben je geïnteresseerd in voeding, gezonde leefstijl, beweging en ontspanning? Volg dan de beroepsopleiding Vital Life Coaching!

Vital Life Coaching is een vitaliteitsopleiding waarin je leert mensen te begeleiden naar een meer gezonde leefstijl waardoor zij zich energiek, tevreden en content voelen in het dagelijkse leven. Deze gezonde leefstijl kan zowel fysiek (voeding, beweging, ademhaling), als mentaal zijn (concentratie, focussen, gedragspatronen). De opleiding duurt 16 maanden en is oplossingsgericht en praktisch van aard. Alles wat je leert is direct toepasbaar op jezelf en bij je cliënten.

Je volgt bij ons een geaccrediteerde en dus kwalitatief hoogwaardige opleiding. Je komt terecht in een kleine groep deelnemers waar persoonlijke aandacht centraal staat. Daarbij krijg je les op onze sfeervolle locaties in Amersfoort of Rotterdam van deskundige en betrokken docenten die vanuit hun eigen professionele praktijk kennis en ervaring meenemen.

Naast deze opleiding bieden wij diverse workshops aan op het gebied van massage en ontspanning. Zoals onder andere Vlindermassage, Hotstone massage, Indiase Hoofdmassage, Yoga-ontspantechnieken en Mindfulness.

Meld je nu vrijblijvend aan voor een introductiebijeenkomst om te kijken of deze of een van onze andere opleidingen bij jou past. Bezoek voor meer informatie onze website.

www.holistischcoachen.nl

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *