Je voeten verdienen Leguano schoenen (win)

natuurlijk lopen

Het draagcomfort, de voordelen voor je gezondheid, de vrijheid en lichtheid, je vraagt je al snel af waarom je er niet eerder mee bent begonnen.

In januari 2016 begon het allemaal. Na zelf helemaal ´om´ te zijn na mijn aankoop van een Leguano sneaker in 2014, ben ik deze schoenen in Nederland gaan distribueren. En dat is niet ongemerkt gebleven.
Als een lopend vuurtje kwamen steeds meer mensen in contact met de schoenen. De klanten zijn de beste ambassadeurs gebleken. Het enthousiasme over de lichtheid, de vrijheid en het draagcomfort is hoog. De superflexibele zool sluit prima aan bij de bewegingen van de voeten. Het vrijelijk kunnen lopen alsof je op blote voeten loopt en toch beschermd zijn tegen steentjes, glas en wat je allemaal nog meer tegenkomt op straat, is fantastisch.

Voor elke smaak, voor elk budget

De modellen zijn divers en voor ieder wat wils. Van het minimalistische sok model tot de sportieve barefoot veterschoen tot het elegante damesmodel ´Style´. Ze voldoen allemaal aan de strenge eisen om minimalistische schoen genoemd te mogen worden.

Omdat de schoen zelf geen ondersteuning geeft, kunnen je voeten weer doen waarvoor ze geschapen zijn, namelijk bewegen. Daardoor worden ze krachtig. Door de natuurlijke landing op de middenvoet, ontzie je de klap die je normaal bij iedere stap op de hiel ervaart.

Voor meer info, loop even rond op Leguanoschoenen.nl, of stel je vraag aan mij, Dick Tulen, op Facebook.com/leguanoschoenen

leguanoschoenen

Mail & win

Maak nu kans op een paar Leguanoschoenen naar keuze! Kijk op leguanoschoenen.nl welk paar jouw favoriet is en laat het hieronder weten, incl. je maat en adresgegevens. Wie weet steek jij ze straks zó in je zak!

Niets missen van De Betere Wereld?
Like hier onze Facebook pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *