Vrouwen doe hormoonyoga!


Leeftijd en ervaring onbelangrijk.

Alternatief voor IVF, IUI, ….
Vrouwen met een kinderwens krijgen een betere kwaliteit en een groter aantal eicellen. En hormoonyoga verhoogt het progesteron, waardoor het bevruchte eitje beter innestelt. Tijdens een IVF-procedure of in afwachting doen veel vrouwen hormoonyoga. Het ontspant en nog belangrijker: je hebt zelf invloed en dat is nodig in de tombola van fertiliteitsprocedures.

Yoga uit het hart

Puberende overgang of een zachte landing?
Na ons 35e levensjaar daalt oestrogeenwaarde. Een nieuwe fase in ons leven begint, zoals ook puberteit begon. Blozen worden opvliegers. Deze serie geeft je een middel in handen om je leven aangenamer te maken.
Dinah Rodriquez heeft uitgezocht hoe je door yoga de hormonale (dis)balans kunt verbeteren. Het resultaat is hormoonyoga. Houdingen, adem en aandacht zijn gericht op de schildklier, hypofyse en eierstokken. Het effect is een hoger oestrogeen en dus bijvoorbeeld minder stemmingswisselingen, meer energie en normale periodes. Stopt haaruitval en je taille keert terug.

Yoga uit het hart

Ingrid – 40 jaar “Ik voel me er heel goed bij, heb meer energie, ben vrolijk en mijn menstruatie is weer helemaal op gang gekomen! (daarmee was ik erg aan het kwakkelen, soort pre-overgang, denk ik). Ik ga er absoluut mee door, en kan het iedereen aanraden”
Lotte – 35 jaar “Nooit verwacht, dat ook ik mijn eierstokken zou kunnen voelen!”

Hoe, Waar en Wanneer
Maria den Hertog is gecertificeerd (hormoon)yogadocent. Zij leert je de hormoonyogaserie in 1 dag. Zij zorgt voor een plezierige ontspannen sfeer en persoonlijk contact. De groep bestaat uit maximaal 10 vrouwen. Waar: Amsterdam, Utrecht, Antwerpen, Rotterdam en Den Haag. En als je wilt komt ze naar je toe!
Wanneer: op de agenda pagina www.yogauithethart/agenda tref je alle data en andere praktische informatie aan.

Yoga uit het hart

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.