Washable pads en Nuë Pachamamaï reiniger van Bag-again

Toen ik een paar jaar geleden bij de schoonheidsspecialiste zat kreeg ik ‘straf’, omdat ik mijn huid niet goed reinigde. ’s Avonds had ik vaak geen zin om mijn mascara er af te halen en ging ik met ‘vieze’ ogen en een ‘vieze’ huid naar bed. Toen ze vertelde over het nut van het reinigen van je huid ben ik er meteen die dag mee begonnen en nu reinig ik mijn huid twee keer per dag. ’s Ochtends met een fasewash en ’s avonds met een reiniger die ook mijn make-up verwijdert. Dat er aardig wat wattenschijfjes doorheen gaan is even niet anders maar het is natuurlijk wel belastend voor het milieu. Toen ik op de website www.bag-again.nl terecht kwam zag ik dat ze daar washable pads verkochten. Daar wilde ik meer over weten en niet veel later had ik ze in huis.

Washable pads en Nuë Pachamamaï prima duo

De washable pads zijn gemaakt van biologisch katoen en worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo draag je een steentje bij aan het milieu en deze mensen hebben een leuke baan. De pad heeft een grove zijde en een zachte zijde. Met de grove zijde kan je je huid extra goed reinigen. Ik gebruik de washable pads met de Nuë Pachamamaï make up remover. Deze reiniger is in vaste vorm en zit in een blikje. Je moet het blokje eerst nat maken waardoor deze gaat schuimen en een zachte rijstmelk wordt. Met de washable pad en de frisse reiniger maak ik mijn gezicht weer stralend schoon. De reiniger is o.a. vegan, biologisch en dierproefvrij. Grote voordeel is dat hij erg zuinig in gebruik is.

Als je reiniger dan eindelijk op is hoef je niet gelijk weer een nieuwe te kopen in blik maar je kunt ook losse blokjes kopen. En er is zelfs een groter formaat reiniger te koop.

Het enige nadeel van de washable pads is dat ze per vijf worden verkocht en ik zeven handiger vind aangezien ik maar 1x per week op 60 graden was dus dan aan vijf net niet genoeg heb. Maar ja dat is een kleinigheidje of ik moet gewoon nog een setje washable pads kopen, want voor de prijs hoef je het niet te laten. Je koopt de washable pads voor € 9,95 per vijf stuks en de reiniger voor € 7,90 op www.bag-again.nl

Wil je ook een schone huid ga dan snel naar www.bag-again.nl

Lees ook:

DermagiQ maakt optimaal gebruik van de kracht der natuur

Alles wat je moet weten over nachtcrèmes

BoHo biologische make-up: Green style, Happy life en een Lucky planet 

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *