Klok Eco: wassen zonder zorgen!

Pure reinigingskracht met oog voor natuur en huid

Duurzaam schoonmaken betekent dat je let op de hoeveelheid water en schoonmaakmiddel die je gebruikt en het afval tot een minimum beperkt. Verder is het belangrijk dat het schoonmaakmiddel dat je gebruikt, natuurlijk en biologisch afbreekbaar is. Wassen zonder zorgen.

Klok Eco is hét ecologische merk als het gaat om was- en reinigingsmiddelen. Het merk garandeert al 112 jaar Nederlandse vertrouwde kwaliteit met respect voor het milieu. Maar Klok Eco gaat verder…

Een unieke combinatie
Naast de waarde die wordt gehecht aan het milieu is de andere drijfveer achter het merk gericht op huidvriendelijkheid. Klok Eco gelooft in het belang van beide aspecten en heeft hier haar filosofie op toegespitst. Als gevolg van doordachte ontwikkelingen en een uitgebalanceerde samenstelling in productingrediënten wordt er voor gezorgd dat het milieu én jouw huid optimaal worden gerespecteerd. Deze combinatie in één product maakt Klok Eco uniek! En omdat ontwikkelingen nooit stil staan, wordt dagelijks gewerkt aan optimalisatie en verdieping. Klok Eco producten zorgen voor een ecologisch, duurzaam en gezond leven voor jou, je omgeving en voor onze volgende generatie. Kies bewust, kies voor Klok Eco!

Respect voor het milieu
Met het Klok Eco assortiment wordt gericht op een steeds grotere wordende groep bewuste gebruikers van milieuvriendelijke producten. De producten onderscheiden zich van synthetische schoonmaakmiddelen doordat ze zeepbestanddelen bevatten op plantaardige en minerale basis. Dit houdt in dat er geen onnodige schadelijke stoffen worden gebruikt en deze komen ook niet terecht in het milieu. Klok Eco producten zijn hiermee volledig biologisch afbreekbaar. Een geruststellende gedachte tijdens het wassen. Ook de verpakking voldoet aan de strenge eisen die hieraan worden gesteld. De uitgekiende samenstelling in receptuur en verpakking samen met de vergaande ontwikkelingen zijn sinds 2001 bekroond met het Europees Ecolabel. Producten met dit label worden door een onafhankelijke organisatie gekeurd en alleen toegekend aan producten die én milieuvriendelijk zijn én pure reinigingskracht van het hoogste niveau bieden. Het keurmerk geldt voor alle producten. Hiermee ben je verzekerd van een verantwoord milieuvriendelijk product met kwaliteitsgarantie. Dit betekent zorgeloos en onberispelijk schoonmaken zonder nadelige belasting van het milieu.

Goed voor de gevoelige huid
Tal van mensen lijdt aan een vorm van (contact) allergie. Dit gaat vaak gepaard met overgevoeligheid voor bepaalde stoffen. Bekende allergenen zijn parfum en kleurstoffen. Klok Eco vindt dat dergelijke allergieën geen beperkingen mogen opleveren. Alle Klok Eco producten zijn daarom vrij van parfum en kleurstoffen en ontwikkeld om huidirritatie te verminderen. Om dit streven kracht bij te zetten, zijn alle producten voorzien van het Keurmerk Huidfonds. Deze stichting, bestaand uit dermatologen en andere deskundigen, ziet er op toe dat producten met het Keurmerk Huidfonds geen stoffen bevatten die bekend staan als allergeen. Elk gecertificeerd product wordt jaarlijks opnieuw gekeurd volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Alle producten uit het assortiment zijn positief beoordeeld en dus respecteert Klok Eco de huid optimaal. Hiermee zijn Klok Eco producten ook uitermate geschikt voor de babyhuid. En omdat grote waarde wordt gehecht aan onderzoeken naar de oorzaken en behandelingen van huidaandoeningen, wordt per verkocht Klok Eco product een bijdrage aan stichting Nationaal Huidfonds gedoneerd.

klok-eco

Klok Eco assortiment
Met het omvangrijke assortiment producten wordt een bijdrage geleverd aan een schoon, goed en gezond leven. Dit is wat Klok Eco belangrijk vindt en waar zij voor staan. Het productengamma bestaat uit waspoeders, vaatwastabletten, afwas- en reinigingsmiddelen (allesreiniger en WC reiniger). De waspoeders zijn krachtig tegen vlekken en lossen vuil snel op, ook op lage temperaturen. De 100% fosfaatvrije vaatwasmiddelen met wateroplosbare folie zijn krachtig tegen vet en zorgen voor een schone, stralende vaat. Klok Eco afwas- en reinigingsmiddelen zorgen voor een glanzend schoon en effectief resultaat. Dus met Klok kun je lekker schoon en bewust wassen!

Meer informatie vind je op www.klok-eco.nl.

klok_logo

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *